Жената на Радев се потроши

Опита се да прикрие контузията, но не й се получи

https://svobodnoslovo.eu/lyubopitno/zhenata-na-radev-se-potroshi/118467 SvobodnoSlovo.eu
Жената на Радев се потроши

Опита се да прикрие контузията, но не й се получи

По всичко личи, че първата дама Десислава Радева е претърпяла някакъв инцидент, но не става ясно какъв точно. Факт е обаче, че ръката й е гипсирана. Тя дори се опита да прикрие гипса, за да не предизвиква излишни въпроси по темата, но уви, не й се получи.

 

Гипсът й бе забелязан на кадри от понеделник вечер, когато президентската двойка участва в тържественото отбелязване на 60-я юбилей от основаването на университет „Проф. д-р Асен Златаров“ в Бургас.

 

 

Президентското семейство бе посрещнато пред сградата от кандидат-кмета Димитър Николов. Първата дама бе заложила на тънка рокля със змийска шарка, съчетана с жилетка и бежови обувки на нисък ток. В опит да прикрие контузията си, тя бе преметнала връхната дреха върху гипсираната ръка.

 

 

В тържествената зала обаче Радева наметна жилетката си върху коленете и така се видя гипсът на ръката й. От Президентството също не коментират какво се е случило с ръката й.

Източник: Уикенд

 

8 Коментара

Мария луна

преди 6 месеца

СТАНАХТЕ ЖЪЛТА МЕДИЯ!НАДМИНАХТЕ ПИК!

Коментирай

Туф

преди 6 месеца

Абе вие вярно станахте пик.

Коментирай

Някои

преди 6 месеца

Абе вземете се скрийте, ако искам уикенд сама ще си го чета

Коментирай

darkaveng

преди 6 месеца

Боже, лошо "Свободно слово". Вие нарочно с тази "драма" сломихте всяка надежда, макар и искрица, у мен. А сега, сега какво да правя и мисля! Не, не е истина това ...! И, ако може, за вбъдеще, без подобни "новини", че много се пренапрягаме ...! Анадънму?

Коментирай

хамалин

преди 6 месеца

нищо за байден,дето два пъти се е препънал. в нито една т.нар. медия. (навремето какъв присмех беше около съветските ръководители,само да кихнат). олайнянихме се

Коментирай

Боряна

преди 6 месеца

Радева се контузила! И какво от това? Каква новина е това? Ало, чета ви, защото сте различни от жълто-кафявите медии! Какво ни цитирате Уикенд? Тоя парцал! До Ива Николова ли опряхте? Хайде по-сериозно, че започвате да се излагате...

Коментирай

Алф

преди 6 месеца

Интересно КОЙ ви купи та станахте посредствен сайт...

Коментирай

Борис

преди 6 месеца

Имам усещането,че краставата дебелогъза ЖАБА се е настанила в леглото на "СВОБОДНО СЛОВО"!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.