Ако нещо става във Великобритания, то става в целия свят! Така все още работи матрицата на глобализма

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ako-neshto-stava-vav-velikobritaniya-to-stava-v-celiya-svyat-taka-vse-oshte-raboti-matricata-na-globalizma/5694 SvobodnoSlovo.eu
Ако нещо става във Великобритания, то става в целия свят! Така все още работи матрицата на глобализма

Не ми се обяснява защо мисля, че всичко с вируса и сертификата и мерките и задължителните ваксини приключва. Нямам сили за обяснения на нещо, което обяснявам всеки ден!

Не ми се обяснява защо е решаващо важно, че Великобритания го прави и това засяга целия свят, точно както преди 2 години макар и с малко закъснение Великобритания даде пример за тотален срив на живота макар и добре заплатен. Не ми се обяснява, че това, че сертификатът там важал само за еди какво си, няма никакво значение, защото аз коментирам процес, а не отделен факт и някакви детайли.

Ако нещо става във Великобритания, то става в целия свят!

Така все още работи матрицата на глобализма.

Нали никой, който сериозно следи постовете ми, не си мисли, че Борето току така го прави. И нали не се лъжете, че СЗО стои над Великобритания?

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.