Ако някой някога си задава въпроса защо Бойко Борисов за 12 г. извърши всевъзможни деяния безнаказано, отговорът е един - прокуратурата

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ako-nyakoy-nyakoga-si-zadava-vaprosa-zashto-boyko-borisov-za-12-g-izvarshi-vsevazmozhni-deyaniya-beznakazano-otgovorat-e-edin-prokuraturata/8702 SvobodnoSlovo.eu
Ако някой някога си задава въпроса защо Бойко Борисов за 12 г. извърши всевъзможни деяния безнаказано, отговорът е един - прокуратурата

Ако някой някога си задава въпроса защо Бойко Борисов за 12 г. извърши всевъзможни деяния безнаказано, отговорът е един - прокуратурата. Главният прокурор.

Защо кражбите доведоха до това да сме на първо място по корупция, отговорът отгново е един - главният прокурор. Той не е просто длъжност, има си име. Цацаров в предишния мандат, Гешев в настоящия.

Това са хората, които позволиха законът да бъде използван като бухалка срещу обикновените граждани. Затова си позволих волността да поканя двама служебни министри.

В моя свят, в нашия свят, в нормалния свят парламентарната република е властта. Не човекът от джипката, не главният прокурор, пазен от гавазите, а парламентарната република - представителството на всеки един български гражданин.

Ще задам по 1 въпрос на всеки от министрите.

Г-н Рашков, имам един единствен въпрос към Вас: Недосегаем ли е главният прокурор Иван Гешев?

Въпросът ми към г-н Стоилов е малко по-дълъг: адв. Минчо Спасов беше така любезен онзи ден да изложи собствено разследване по повод дипломата и правоспособността на Иван Гешев. Бихте ли образували проверка, доколкото правоспособността зависи от Министерството на правосъдието? Дали дипломата и образователният ценз на Иван Гешев, един обикновен милиционер, всъщност е годна той да бъде правоспособен юрист?

Николай Хаджигенов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.