Ако търсите истината игнорирайте официалните медии

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ako-tarsite-istinata-ignorirayte-oficialnite-medii/6637 SvobodnoSlovo.eu
Ако търсите истината игнорирайте официалните медии

Една от хубавите новини, покрай пландемията е, че много хора осъзнаха, колко зависими са медиите. Не само у нас, но и в целият свят.

Истината е че всички големи медии са собственост на корпоративни групировки. Следователно тяхната роля не е търсене на обективната истина , а налагане на предварително зададена пропаганда. Свобода на словото, сред формиращите мнението на обществеността световни медии няма. Не може и да съществува.

Последни бастиони на свободното слово останаха малките медии и независимите журналисти в социалните мрежи. Сега се опитват и тях да ограничат. Ако търсите истината игнорирайте официалните медии .

Силата на всяка пропаганда е в доверието на манипулираните. Когато престанете да вярвате на корпоративните медии, те ще изгубят своето влияние.

Търсете истината. Търсете и друга гледна точка. Не приемайте безкритично тезите които ви налагат от екрана.

Истината е че всички големи медии са собственост на малък кръг влиятелни психопати. Изключително богати и арогантни. Тези хора сериозно вярват че имат право да властват над човечеството.

Това не е теория на конспирацията. А самата реалност. Един процент от човечеството държи над седемдесет и пет процента от активите. Това е официален факт. Мислите ли че тези хора не искат цялата власт. Без изключения.

Тодор Галмадиев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.