АЛА БАЛА ПОРТОКАЛА. ДИСЕРТАЦИИТЕ НА ВЛАСТТА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ala-bala-portokala-disertaciite-na-vlastta/8577 SvobodnoSlovo.eu
АЛА БАЛА ПОРТОКАЛА. ДИСЕРТАЦИИТЕ НА ВЛАСТТА

Георги Първанов от с. Сирищник (агент на ДС, агент Гоце):

“Димитър Благоев и българският национален проблем 1879–1917 г.“ доктор по история.

Научният труд на агент Гоце е за връзката на един възрастен човечец с прякор Дядото с някакъвси Национален проблем на царство България, който бил траел през XVIII и XIX век… цели 38 години.

Красимир Каракачанов (агент на ДС, агент Иван):

„Външнополитическата дейност на ВМОРО (1893 – 1918 г.)“, доктор по международно право.

А агент Иван пише за Външната политика на Вътрешната организация ВМРО за един период от четвърт век, и става доктор по… право, по международно право (?), защитата е в университета до с. Долно Уйно;

Ахмед Доган от с. Дръндар (агент на ДС, агент Сава):

„Асиметричната онтология на социално-либералния вектор”, доктор по философия.

Дисертацията на тройния агент на ДС агент Сава включва шизоидно претенциозни понятия и съчетания: измислено понятие “асиметрична онтология”, сякаш има и симетрична такава, глуповато съчетание “онтология на вектор”, което си е баш тъпизъм, и определение “социално-либерален”, което е безнадеждно остаряло, то е било актуално през 1850-1860 г., J.S.Mill;

Сергей Станишев от гр. Херсон, Украйна, не е агент на българската ДС:

„Система на служебното повишение на висшите граждански чинове в Русия и нейната еволюция във втората половина на XIX век“, доктор по история, в СССР.

Съветската дисертация на отрочето на комунистическата номенклатура от ЦК на БКП, както знаем всички, е за копчетата, акселбантите, нашивките и пагоните на някои чиновници в Царска Русия, много важна тема;

Бойко Борисов от с. Банкя (казват агент на ДС, агент Буда, не знам):

"Психофизическа подготовка на оперативния състав на противопожарна охрана за действие в екстремална ситуация на пожар", доктор по физкултура, после по педагогика и психология, колега значи.

Големият учен изследва как храбрите родни пожарникари трябва психически и физически да се подготвят за действие в “екстремална ситуация на пожар”, сякаш ситуацията може, като пожар, и да не е екстремална;

Пламен Николов от с. Сушица, там братята роми са 60% от населението, не е агент на ДС:

“Философско-антропологична рефлексия върху времето", доктор по философия.

Човекът от кастинга на учиндолския чалгаджия, е продавач на шнорхели, бил защитил философска дисертация за “рефлексия върху времето” (“върху” значи покачено отгоре), която рефлексия (от лат. reflexio - обръщане назад) даже била “философско-антропологична”, значи темата всъщност е тази: “Философско-антропологично обръщане назад покачено отгоре на времето”, горкото време.

Братя, всички теми според мен, грешния, са пределно тъпи и смешни, нямат нищо общо с никаква наука, което и трябва да се очаква.

А иначе науката е слънце!

Наздраве!

Акад Петър Иванов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.