АМА ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ?!?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ama-vie-seriozno-li/8626 SvobodnoSlovo.eu
АМА ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ?!?

Три жени ще спорят за шеф на НАТО. Що пък не! То повечето министри на отбраната в Западна Европа са жени. Какво точно разбират от армия, не става ясно, но изглеждат много либерално на снимките! Е, има малък недостатък - не е известно да са ЛГБТ, което би придало съвършенство на евроатлантическите изисквания в тази насока! Но пък никога не е късно да се включиш в прайда!

Жена-шеф на НАТО, не се и съмнявам, че рЕзко ще вдигне нивото на военна подготовка, а Шойгу шА оди на син камък да пика от шубе! Путин най-вероятно ще ходи да му леят куршум от страх. Ми то си е страшно!

Под това мъдро ръководство не се и съмнявам, че ще има още много загубени натовци по света, които търсят майка си. И ще има много случайни грешки на нахлуване в мирни цехове, взети за руски шпиони. Най-вероятно и НАТО ще издава вестник, в който да има последни новини от интимния живот на натовци, вицове за Путин и Русия и жълти клюки за ужасите на руската армия, където не си бръснели краката!

Отвреме навреме на човечеството му пада пердето и изтрещява. Здравословно е, защото след това се изчиства от бесовете и следващите поколения внимават кого допускат до управлението. Здравият разум и инстинкт за оцеляване винаги, ама винаги побеждават. Въпреки толерастията и либерастията!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.