АМАН ОТ ДЕБИЛИ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/aman-ot-debili/10027 SvobodnoSlovo.eu
АМАН ОТ ДЕБИЛИ

Мислителят от БНТ Кошлуков се възмутил, че изборите съвпадали с Европейското първенство по футбол. Естествено, за хора като него най-важното е 22 човека на терена да търчат след една топка два часа, това му осмисля живота и целите и го кара да се чувства горд и значим, когато ги коментира! Неща като избори, Родина, бъдеще, България, бледнеят на фона на стадиона! Важното е шоу да има, нали?

Потресът от нивото на журналистиката е пълен. От друга страна, само те да бяха! Народът пощуря по спортисти, шоумени, певачки и актриси, като ги припозна за новите спасители и политици.Дори познавам хора, които са гласували за Трифонов с идеята: "А, бе, всички са маскари, ама тоя поне прави шоу.". Като в същото време не осъзнават, че с този начин на мислене закопават бъдещето на децата си в България и самата България!

Елементарно мислене, скудоумие, афинитет към цирка и простащината......жалка и тъжна картина на една тринадесетвековна държава.....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.