Аз искам справедливост за битите деца под колоните на Министерския съвет! Справедливостта не е схема! Тя е ценност!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/az-iskam-spravedlivost-za-bitite-deca-pod-kolonite-na-ministerskiya-savet-spravedlivostta-ne-e-shema-tya-e-cennost/8280 SvobodnoSlovo.eu
Аз искам справедливост за битите деца под колоните на Министерския съвет! Справедливостта не е схема! Тя е ценност!

Колко трябва да си нагъл, че след тиражирането на кадрите с брутално полицейско насилие да имаш претенции да управляваш?

Радомир Чолаков не ми беше познат до момента, но ще му запомня изявите! Колко трябва да си убеден, че събесесниците ти са тъпаци, за да твърдиш, че докато си имал целия властови ресурс, някой друг е скрил записите как твоята полиция бие онези, които протестират срещу теб?

йОриста Чолаков трябва да си припомни или трябва някой да му обясни, че прикриването на престъпление е престъпление! Това, което МВР и ПРБ правеха преди изборите е престъпление срещу правосъдието!

Разкриването и разгласяването на записите от побоите над мирно протестиращите граждани е задължение на всеки гражданин, журналист, полицай, народен представител, политик, магистрат и т.н.! Не това не е схема, това законоуважително поведение, това е шанс за справедливост! Нали правото е наука за справесливостта?

Правосъдието трябва да носи справедливост!

Аз искам справедливост за битите деца под колоните на Министерския съвет! Справедливостта не е схема! Тя е ценност! Но справедливостта е и нощния кошмар, който кара мнозина в ГЕРБ да се будят потни в нощта с писъци!

#СправедливосттНеЕсхема

Димитър Стоянов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.