Баце е изградил в себе си дълбока увереност, че всичко, което говори е истина

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/bace-e-izgradil-v-sebe-si-dalboka-uverenost-che-vsichko-koeto-govori-e-istina/9389 SvobodnoSlovo.eu
Баце е изградил в себе си дълбока увереност, че всичко, което говори е истина

Най-големия проблем е, че Баце е изградил в себе си дълбока увереност, че всичко, което говори е истина.

Тази увереност е защитната стена на индивида, който някога е съзнавал малко или много, че действа извън рамките на закона и постъпките му са противоправни, но с течение на времето е убедил себе си, че е прав във всичко, че е над закона и никой не може да му търси отговорност за каквото и да било.

Приемането на желаното за действително и отказа да се чуе друго мнение, както и несъобразяването с елементарните правила за поведение в обществото като цяло и в отделна група индивиди, са първични симптоми на шизофрения, която, проявявайки се на определени интервали, се систематизира като циклофренна.

Можем да добавим и дълбоката подозрителност, недоверието, склонността към изкривяване на истината и нагаждането към конюнктурата, бягството от отговорност, непрестанното прехвърляне на вина и отговорност към другиго, откровеното подлагане на по-силния и просташкото интимничене, за да оформим окончателната диагноза! Придружена от безспорната мегаломания и Наполеонов комплекс(откъм интелект и образование, не откъм ръст), дава завършена картина на индивида, който се опитва да ни убеди, че е новият Стамболов.

Единствената обща черта между двамата е безпределната безпардонност и арогантност!

Остава да си избере дали да идват надзирателите или санитарите!

Иван Петров

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.