БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ НЯМА ДА УМИРАТ ЗАРАДИ АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В УКРАЙНА!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/balgarskite-mazhe-nyama-da-umirat-zaradi-amerikanskite-interesi-v-ukrayna/53345 SvobodnoSlovo.eu
БЪЛГАРСКИТЕ МЪЖЕ НЯМА ДА УМИРАТ ЗАРАДИ АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В УКРАЙНА!

 

Призовавам всеки един истински българин, всяка жена, съпруга, майка, баба, днес в 14.00 часа по градове да кажем "Не на войната!". Да кажем НЕ на въвличането на България в поредна национална катастрофа, която може и да е последна. Ние нямаме мъже, които да пращаме курбан заради Зеленски. Ние нямаме синове, които да даваме курбан заради англоц...стките интереси.

Ние нямаме жени, които да искат мъжете и синовете им да се връщат в ковчези, покрити с флага.

Българите ще умират само и единствено, за да защитим нашата земя, нашата Родина и нашите семейства! Никога в чужди войни! Никога!

Днес е моментът да кажем на политиците, че който от тях се опита да ни въвлече в тази война и да прати българи на фронта, ще получи присъда като национален предател. Ние ще помним всички тези, които гласуваха за промяната в Закона за отбраната и въоръжените сили, даваща възможност за участие на български войски в чужди военни конфликти.

Днес е моментът да вземем съдбата си като народ в свои ръце. Европейските народи се вдигат срещу правителствата си и не искат да воюват и гладуват заради американските интереси в Украйна. Време е ясно да покажем на американското посолство, че няма да допуснем и един български войник да се бие срещу Русия!

Дори Хитлер не успя да накара българите да тръгнат срещу освободителите си. Днес отново е време да покажем единство като народ. Защото ако днес не сме единни, утре нашите мъже и синове могат да получат повиквателни за фронта. А ние - жените, да чакаме в ужас кога ще получим страшна вест за тях!

Няма да го позволим! Не на НАТО и САЩ в България! 

Да живее България!

Елена Гунчева-Гривова

4 Коментара

Червената шапчица

1 year before

Буфосинхронисти организират бутафорни прояви и правят за посмесище идеите. Нещо като Лора Крумова взима интервю от Христо хазарта. В София реч държа Нако Стефанов. При появата на чаровника две фенки на първи ред се изпуснаха, защото се оказа, че са забравили да вземат ФеминХелп преди мероприятието… Това обаче не помрачи възторга на останалите. Когато Той заговори, настъпи пълна тишина.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.