Без ИТН, и в сегашния, и в следващия парламент, няма да има правителство

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/bez-itn-i-v-segashniya-i-v-sledvashtiya-parlament-nyama-da-ima-pravitelstvo/8622 SvobodnoSlovo.eu
Без ИТН, и в сегашния, и в следващия парламент, няма да има правителство

Имаше някаква популярна песен на руска група с рефрен "Земля в илюминаторе".

Със същата мелодия ми се върти в главата рефрен:

"Лайно във вентилатора".

Има такъв народ се скараха с ДБ и Изправи се, как и защо, не е ясно. Но обвиненията от трибуната на парламента към служебния финансов министър са наистина лайно във вентилатора.

Тепърва ще се изяснява дали това е сериозно - търговски спор в съда не е едно и също с нарушение на Наказателен кодекс. Но сега всички ще станат в кафави петна, няма да има нито един в бяло.

Независимо дали отиваме на избори, надеждите на много хора, че служебният кабинет, част от него може да стане редовно правителство, отпадат.

Ситуацията отваря място за нова партия, гражданско срдужение, което да издигне новата вълна в управлението, в лицето на служебните министри.

ИТН също има нови лица, които поради неопитност в политиката и невъздържаност може да не стигнат до управлението въобще. Но трайно ще имат присъствие в парламента. Без ИТН, и в сегашния, и в следващия парламент, няма да има правителство.

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.