Бих задала няколко въпроса на строителите, които днес докараха камионите си да трошат и без това клетите улици на моя град

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/bih-zadala-nyakolko-vaprosa-na-stroitelite-koito-dnes-dokaraha-kamionite-si-da-troshat-i-bez-tova-kletite-ulici-na-moya-grad/7398 SvobodnoSlovo.eu
Бих задала няколко въпроса на строителите, които днес докараха камионите си да трошат и без това клетите улици на моя град

Бих задала няколко въпроса на строителите, които днес докараха камионите си да трошат и без това клетите улици на моя град:

- Как можете да имате претенции и да искате пари, след като нямате нито един качествено изграден път и всичко се напуква и руши, месеци след като е направено? Виждали ли сте как изглеждат европейските пътища?

- Не бяхте ли вие, които си оставихте ръцете на пътя към Своге, където загина цял автобус невинни хора?

- Не бяхте ли вие, които трябваше да поддържат безопасни тунелите, а в „Ечемишка” загина жена от срутило се върху автомобила осветително тяло?

- Не бяхте ли вие, след които постоянно се налага ремонт на ремонта?

- Къде бяхте по време на протестите миналото лято?

Хайде, драги жълтожилетници, да си ходите вкъщи и да се научите, че пари се дават само за добре свършена работа. Вашата я виждаме колко струва всеки ден.

Лидия Делирадева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.