БОЕЦ заяви среща с американското посолство по темата с полицейското насилие

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/boec-zayavi-sreshta-s-amerikanskoto-posolstvo-po-temata-s-policeyskoto-nasilie/8277 SvobodnoSlovo.eu
БОЕЦ заяви среща с американското посолство по темата с полицейското насилие

ВАЖНО!

БОРИСОВ, Гешев, Терзийски и Младен Маринов да бъдат подведени под отговорност по закона "Магнитски" за нарушаване на човешките права!

БОЕЦ заяви среща с американското посолство по темата с полицейското насилие. Ще представим данни за подобни примери и официално ще изразим позиция, че ръководителите на МВР и държавата към момента на тези събития – Младен Маринов, Христо Терзийски и Бойко Борисов трябва да бъдат санкциионирани по закона „Магнитски”. Този закон подвежда под отговорност властимащи лица именно и основно за нарушаване на човешките и граждански права и принципите на демокрацията.

БОЕЦ категорично считаме, че отговорност за това мракобесие трябва да носят, както преките извършители, така и политическото ръководство на МВР и страната. Мутрите в униформи изпълняваха техните заповеди и пазеха тяхната власт!

Докато „полицаите” пребиваха мирно протестиращи граждани, Борисов наричаше същите тези граждани „гадове и негодници” и прикриваше истината за полицейското насилие , за да задържи престъпната си власт!

Те си мислят, че пак ще им се размине, пак ще останат безнаказани, пак ще бъде забравено всичко.

Няма да стане.

Битката продължава!

#БОЕЦ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.