Борисов винаги ще се опитва да вклинява между противниците си свои хора

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/borisov-vinagi-shte-se-opitva-da-vklinyava-mezhdu-protivnicite-si-svoi-hora/9277 SvobodnoSlovo.eu
Борисов винаги ще се опитва да вклинява между противниците си свои хора

Помните ли онази крилата фраза на БОРИСОВ към новите партии в 45- я парламент : " Ще ви дам 10 депутата да гласуват с вас.."

Не е случайна.

Израснал с моделите, принципите и действията на силовите групировки, Борисов винаги ще се опитва да вклинява между противниците си свои хора.

Новата линия на ГЕРБ е да издига в кандидатските си листи млади хора, необременени с политическо минало или хора, уважавани в съответното населено място, със значима обществено- полезна професия и без крайни политически пристрастия.

Опасявам се, че точно чрез тези хора, все още неотровени от ГЕРБ , ще се доближи до новите партии в парламента.Може част от депутатите му да станат независими за целта.

Постепенно ще изтегли " старите муцуни" и ще изчезне от политическия хоризонт.

После ще се заговори за подновената нова кръв в ГЕРБ, за различните млади хора - за да получи обществена подкрепа и одобрение.

Българинът е суров, но и състрадателен и доверчив и той го знае.

Така Борисов ще се превърне от върха на злото в сив кардинал, а ГЕРБ ще остане на политическата сцена.

Освен ако не дойде нов Главен прокурор и не прати шайката на българоубийците в затвора - за дълго.

Румяна Ченалова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.