ЧЕ ЩО ГО ПОКАЗВАТЕ, БРЕ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/che-shto-go-pokazvate-bre/8417 SvobodnoSlovo.eu
ЧЕ ЩО ГО ПОКАЗВАТЕ, БРЕ!

Има/няма такъв народ и в частност фюрерът му СлавитУ дълбоко се възмутиха, че местното население не изпадна в телешки възторг и свинско доволство при кандидатурата на господина на снимката. Явно са смятали, че след Борисов и магаре да сложат, и магаре ще харесаме. А сега си представете колко трябва да не става, че на фона на гербоидите народът да се възмути от кандидатурата! В други държави при подобно нещо прокуратуата щеше да се е намесила, а тук предложилите го нагло питат какво нередно има в плагиатството. Че то май и сценаристите на шоуто го правят!

Разбрахме, че тая незаменима личност /как ли досега държавата е оцеляла без него!!!/, е масон, плагиат, самохвалко /да се снимаш показно с Ролекс е пълна простащина, която само цървулите не осъзнават/, бил много известен, а който и колега да питам, никой не може да се сети за тоя ми ти корифей на правото.

И върхът беше интервюто му, в което той ни се накара, че не го оценяваме, заяви, че е безценен и незаменим кадър и трябва да бъде във властта! Като щем! Той щял да бъде! И тази нагла арогантност още преди да е избран! А сега си представете тази нагла физиономия да вземе силово ведомство. И да командва полицаите от кариерата. Всички сте ми свидетели, че не винаги съм харесвала полицаите в някои ситуации, ама не заслужават това! Подигравка е!

И не знам защо чалготеката държи публично да излага всеки свой кандидат, като го пуска да говори. Това показва политическа недалновидност и наивност. Аз, ако са ми натрапили подобен кандидат, ще си го крия, няма нищо да казвам за него и най-вече - няма да го пускам да говори и да се излага сам!

Всъщост ЧИЯ Е КАНДИДАТУРАТА НА МАСОНА?

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.