Честно казано, не разбирам защо трябва да падне първият сняг, за да се констатира, че Фандъкова е безотговорен кмет

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/chestno-kazano-ne-razbiram-zashto-tryabva-da-padne-parviyat-snyag-za-da-se-konstatira-che-fandakova-e-bezotgovoren-kmet/6578 SvobodnoSlovo.eu
Честно казано, не разбирам защо трябва да падне първият сняг, за да се констатира, че Фандъкова е безотговорен кмет

Честно казано, не разбирам защо трябва да падне първият сняг, за да се констатира, че Фандъкова е безотговорен кмет, под чието крило се свряха управленската некомпетентност, властовата корумпираност, безобразно некачествените строителства и ремонти, дразнещите сетивата лош вкус и грозна ориентализация!?

Има смисъл не от отдавна закъснели констатации на принципа Всяко чудо за три дни, а от осъзнаване, че безобразията и безчинствата, лошотиите и простотиите от последното десетилетие не свършват с отхвърлянето на ББ от премиерския пост и с пращането на ГЕРБ в седма глуха.

На всички нива в администрациите - и по вертикала, и по хоризонтала - се е разпълзял този герберски октопод, навързали са се и са се преплели герберските свински черва и с тях трябва да се води решителна борба за пречистване на държавата, за разхлабване на възела, за отпускане на хватката, за изкуствено дишане на мениджмънта на процесите у нас.

Времето за такива действия вече тече. И то се измерва с определен брой дни - максимум 100, за да стане ясно Кой Кого - Промяната ли ще надвие ББ или ББ ще задуши Промяната.

С малкото уточнение, че тези 100 дни се броят не откогато се състави правителство, а от датата на изборите.

Само да напомня, че от изборите ще минат вече 20 дни. До Коледа, когато ни обещават правителство, дните ще са 40. A след Нова година, най-вероятният срок за евентуално първи по-решителни действия дните ще станат 60.

С две думи, Коалицията на Промяната не може да си позволи да бърза бавно. Тя трябва да бърза както е казано в чудната книга за Алиса - два пъти по-бързо, отколкото може да бърза!

Това е необходимото условие да е Коалиция и достатъчното условие да успее Промяната!

Николай Слатински

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.