ДАЛИ СЛАВИ Е ПУДЕЛ НА КАИШКА?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dali-slavi-e-pudel-na-kaishka/8538 SvobodnoSlovo.eu
ДАЛИ СЛАВИ Е ПУДЕЛ НА КАИШКА?

Съмненията ми за независимостта и истинските намерения на човека, който наложи „чалга-мирогледа“ в България ескалират!

Да, по принцип независими хора няма никъде по света.

Дори Байдън или Путин, които държат куфарчетата с атомните бомби са зависими от опозицията, Китай, Европа, ФЕД и лихвените проценти, петрола, климатичните промени и дори от жените си!

Хайде да помислим какво се случи преди и след изборите на 04 април 2021г. -след появата и работата на служебното правителство и изборите на 11 юли 2021г. -та чак до днес?

Първо, в политическото пространство беше лансирана идеята на „Има такъв народ“ за трите партии на протеста: Демократична България, ИТН и „Изправи се мутри вън“!

ГЕРБ, БСП и ДПС се оказаха на другия бряг на реката!

Всички знаем, че ГЕРБ и ДПС определяха порциите и кюфтетата, и ограбваха систематично България чрез Мутрагеньо и Шуши през последните седем години!

Началото на това сътрудничество беше поставено с изкуственото фалиране на КТБ и бутането след това на правителството на Орешарски.

Това, че да са извън борда беше нормално.

Но, да поставиш социалистите в съдебната зала наравно с тези две политически ОПГ, се оказа изключително хитър ход на този, който подкрепя този проект, но който сигурно има много пари и интереси!

Това изведнъж изстреля партията ИТН на второ място!

Разбира се, не е само това!

Социалистическата партия беше отстрелвана през последните години от окупираните от ГЕРБ и ДПС медии по един брутален начин. Непрекъснато в пикови моменти се ревеше за Луканов, Виденов, лагерите, за бананите, за свободата, за национализацията, за комунизма, за 16-тата република, за Путин, за руските санкции, за КТБ, за Орешарски, който ако вземел 1 милиард заем щеше да фалира страната ни като в Гърция.

Оздравителният процес, демократизацията на социалистическата партия, премахването от ръководните органи на хора свързани с ГЕРБ или хора с по-стари разбирания бяха интерпретирани от БНТ, БТВ и НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, както и от медиите на Шуши като скандали с цел да се представи социалистическата партия неспособна да управлява страната.

И тази стратегия и тактика дава сериозни плодове!

Но, в ущърб на България!

Единствената сериозна опозиция през последните седем години в парламента, която казваше истината за диктатурата в България, изградена под нежния воал на парламентарната демокрация, беше Социалистическата партия!

Без да я идеализирам! Там също се правят грешки, но те са нормални и в резултат на демократичното развитие.

На практика, партиите на протеста бяха „Демократична България“, „Изправи се мутри вън“ и социалистите!

Никой не е виждал, освен репортерите на „Шоуто на Слави“ и техните репортажи. Обаче, говоренето по телевизията 7/8 против ГЕРБ сякаш по естествен път усул-усул, леко, хитро и незабележимо ги направи първи протестори, не само, ами и тихо изхвърлиха социалистите и ги наредиха в една редица барабар с хайдуците.

Второ, ефективната работа на служебното правителство / особено на министрите Рашков, Петков, Василев и Стоилов / на практика осигури първото място на ИТН, след дългогодишната демонизация на социалистите. С лаикове от Фейсбук трудно се печелят избори срещу ГЕРБ, които имат много пари, медийната власт, манипулират изборите чрез корпоративен и купен вот!

ИТН спечелиха изборите срещу ГЕРБ заради елиминиране на купения цигански вот!

Трето, всички събития след 11 юли показват, че инженерния политически проект ИТН има политическа връзка с протестните партии и самия протест, повече в сферата на приказките, отколкото в сферата на действията.

Ходовете им все по-ясно показват задкулисие!

Началото беше поставено с моменталното изстрелване след изборите на проекто-правителство на Николай Василев. Един от шутовете на царя, където бяха приватизирани БТК и Енергоразпределителните дружества за жълти стотинки. БТК беше продадена за по-малко от 300 милиона евро, като годишната печалба на БТК е 120 милиона долара. Това е престъпление!

И до днес българите продължават да плащат най-скъпия ток в ЕС!

След това бяха поканени на преговори, не само социалистите, но и ДПС! Започнаха „едни преговори“ с ДБ и хората на Мая, по-скоро като седянка, отколкото сериозни преговори за обща подкрепа и управление! Постепенно припламнаха искри! Заваляха декларации, нервни интервюта, постове във фейсбук и т.н.

Върхът на всичко беше грубото оплюване на двамата „мега-министри“ на служебното правителство от Тошко Йорданов пред трибуната на Народното събрание. В този момент е ясно само едно името на Пламен Николов! Нищо друго!

Нормалната реакция на ИТН, ако беше истинска партия на промяната идваща от протеста, беше да излъчи министър-председател, да сключи коалиционно споразумение с ДБ и Изправи се Ние идваме, както и споразумение със социалистите за общи политики и подкрепата им, и да се формира коалиционен кабинет!

Цялата тази игра, показва ясно и категорично задкулисие!

Това е създаден инженерно-политически проект, който използва популярността на Шоуто на Слави, иницирания от тях референдум, омразата между Слави и Борисов. Този проект трябва да замести Борисов, да се запази статуквото, Гешев и да се покрият играчите, които са го финансирали, както и може би са финансирали Шоуто!

От тук нататък правилните действия са:

-ДБ, „СОЦИАЛИСТИТЕ“ и „ИЗПРАВИ СЕ НИЕ ИДВАМЕ“ не трябва да подкрепят правителство на ИТН с подобен министър-председател, министри и без споразумение за общи политики!

-Партии на протеста в политическото пространство да бъдат лансирани „ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ“, „ИЗПРАВИ СЕ НИЕ ИДВАМЕ“ и СОЦИАЛИСТИТЕ!

-По време на изборите, горепосочените партии да излязат с обща следизборна програма за управление и ясно изразени политики!

-Да представят име на министър-председател /например: Кирил Петков, проф. Димитър Иванов/, министри като Рашков, Василев!

-Служебното правителство да направи ясна ревизия на всички фирми свързани със Шоумените!

-Да бъде ясно разкритикувана политиката на ИТН в публичното пространство и да се каже на българския народ, че с 65 депутати не може да се изнудва демокрацията и парламента!

Зад ИТН уважаеми българи, най-вероятно стоят хора с много пари, хора смачкали демокрацията, ограбили българите през последните седем години, хора които разграждат държавността през последните близо 30 години!

Трябва да изпълним онова, което пише в Конституцията!

КОЙ? КОЙ СТОИ ЗАД ТЯХ? КОЙ?

Петър Куртев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.