Днес членовете на ВСС трябва да решат дали ще спасяват себе си или Гешев

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dnes-chlenovete-na-vss-tryabva-da-reshat-dali-shte-spasyavat-sebe-si-ili-geshev/8720 SvobodnoSlovo.eu
Днес членовете на ВСС трябва да решат дали ще спасяват себе си или Гешев

Днес ВСС трябва да реши дали ще допусне до разглеждане започване на процедура по искането на министъра на правосъдието за отстраняване на Гешев.

Вървят всякакви версии, но важното е да има гражданско присъствие пред сградата на ВСС. Там се търкаляха агнешки главички и болтове по времето на Цацаров, а днес просто трябва да има хора, които да изразят гражданската си позиция.

Служебното правителство извади толкова факти и цифри за грабежа през годините, че нуждата от истинска прокуратура вече е видна и за слепите.

Политическата отговорност не е достатъчна! Трябва да се носи и наказателна, за да пресечем възможността, който и да е да пилее държавните средства.

Днес членовете на ВСС трябва да решат дали ще спасяват себе си или Гешев.

Стела Николова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.