Днес над 30 човека ми споделят, че близките им - ваксинирани с всички дози са починали, а неваксинираните са живи

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dnes-nad-30-choveka-mi-spodelyat-che-blizkite-im-vaksinirani-s-vsichki-dozi-sa-pochinali-a-nevaksiniranite-sa-zhivi/5715 SvobodnoSlovo.eu
Днес над 30 човека ми споделят, че близките им - ваксинирани с всички дози са починали, а неваксинираните са живи

Вчера отивам в един офис на голяма институция в който работят 17 човека. Всички ваксинирани със зелен сертификат са в болнични и карантинирани, единствената неваксинирана - на работа.

Днес над 30 човека ми споделят, че близките им - ваксинирани с всички дози са починали, а неваксинираните са живи.

Мангъров също потвърди, че крият броя на починалите ваксинирани защото ги е страх от обществената реакция. Като прибавите към това и днешните новини от Израел, че бустерите и прочее не работят срещу Омикрон - изводите оставям за вас. За другите работи засега ще замълча.

А най-голямата енигма е какво удостоверява "зеления сертификат" при тези факти и обстоятелства? Ще ми се да чуя не мнението на някоя мисирка или политик, а на някой стойностен човек. Оказва се обаче, че отговорни управляващи липсват.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.