Днес президентът Радев заби два много силни ответни удара в полето на Борисов и компания

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dnes-prezidentat-radev-zabi-dva-mnogo-silni-otvetni-udara-v-poleto-na-borisov-i-kompaniya/9814 SvobodnoSlovo.eu
Днес президентът Радев заби два много силни ответни удара в полето на Борисов и компания

Днес президентът Радев заби два много силни ответни удара в полето на Борисов и компания.

Единият за службите, които са оставали руските агенти да се разхождат необезпокояани у нас и да си правят каквото си искат, да тровят и да взривяват. С този ход Радев недвусмислено показва, че на този фронт Борисов няма силни карти. Логичният ход би бил да смени ръководството на ДАНС, ДАТО и другите служби. Този отговор не е нов, давал го е преди, но затвърди впечатлението, че няма как да го притеснят на тази тема. И с право.

Втората тема, която за мен е приятна изненада е острата атака срещу Борисов за това че е дал на Газпром да контролира всички входове и изходи на газопреносната ни система.

Писал съм по темата и вие знаете точно какво и къде контролира Газекспорт като капацитети. Темата Турски поток и Газпром отново не е негово слабо звено, а на Борисов и на Владимир Малинов. Тук интересното е, че ако Румен Радев иска да бъде последователен, след като е казал А, да направи и Б, е да уволнят ръководството на Булгартрансгаз и да разкрият далаверите с капацитетите /там има огромен конфликт с европейския регулатор/ и разбира се игрите с азерския газ.

Могат да го направят и ще лъсне цялата картина на най-голямата корупционна сделка у нас в прехода.

Та изводът от днес за Борисов е - толкова е пробит, че каквато и тема да отвори, все е губеш.

Илиан Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.