Днес върховенството на закона изчезва. Конституцията на САЩ е разкъсана на парчета

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dnes-varhovenstvoto-na-zakona-izchezva-konstituciyata-na-sasht-e-razkasana-na-parcheta/5754 SvobodnoSlovo.eu
Днес върховенството на закона изчезва. Конституцията на САЩ е разкъсана на парчета

"Днес върховенството на закона изчезва. Конституцията на САЩ е разкъсана на парчета. Всеки е станал тираничен диктатор. Не само президентите, канцлерите и премиерите, но и работодателите, училищните настоятелства, университетските администрации, кметовете, губернаторите, авиокомпаниите, ресторантите, спортните организации издават заповеди, които нарушават Нюрнбергските закони, установени от САЩ за трибуналите, които съдиха за военните престъпления през Втората световна война.

Сега правителството във Вашингтон отказва да се подчини на собственото си творение, и смята, че печалбите на Биг Фарма и контролът върху гражданите и възможно и по-тъмните техни цели са по-важни от върховенството на закона."

Антония Първанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.