ДО ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СИГНАЛ ОТ ГРАЖДАНКАТА ЕЛЕНА ГУНЧЕВА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/do-glavniyat-prokuror-na-republika-balgariya-signal-ot-grazhdankata-elena-guncheva/5853 SvobodnoSlovo.eu
ДО ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СИГНАЛ ОТ ГРАЖДАНКАТА ЕЛЕНА ГУНЧЕВА

Господин Главен прокурор,

С притеснение и като загрижена гражданка и още по-загрижен народен представител изпълнявам своето задължение да сезирам комптентните органи при данни за евентуално престъпление. Всички знаем за призива на Министър-председателя Кирил Петков да бъдат разследвани всички с фалшиви сертификати. Стана ясно, че дори починалите ще бъдат разследвани и наказвани строго /юристът в мен се чуди, но все пак да вярваме на концентрацията на правна мисъл в Проекта на посолството/.

Затова и бях в шок и ужас при новината, че Председателят на Народното събрание Никола Минчев бил заразен и болен с ковид-19. Категорично заявявам, че това не може да бъде! Всички знаем, предимно от думите на премиера и всички известни и неизвестни математици в България, че зеленият сертификат и ваксината /да са светят имената Й/, пазят.

Като долна инсинуация определям думите, че ваксините са експериментални, а сертификатите не защитават, защото, както знаем, всичко, което казано от видни математици по телевизията, е самата свята истина. Анатема на тези, които смятат, че късчето хартия, наречено зелен сертификат, не пази и може да служи само за тоалетни цели!

И по тази причина, аз се усъмнявам, че е възможно хора, присъствали на КСНС при Президента Радев, да са били с фалшиви сертификати, както и самият заразен, който в няколко интервюта подчерта, че е напълно ваксиниран. Затова и са моите тежки съмнения по таз работа. А и днес се установи, че сертифицирани са карантинирани. Не мога да разбера и това, не може да бъде!

Господин Главен прокурор,

След като всички знаем, че размахването на зелен сертификат защитава и пази животи, логичният извод е, че след като има разболял се виден политик, който казва, че е е ваксиниран, има деяние, което е общоопасно по Наказателния кодекс. Да не оставяме думите на господин Кирил Петков да потънат в забрава. Да претворим думите му в дела!

И тъй като политиците трябва да дават пример, призозавам да разследвате наличието на фалшив сертификат у политиците, присъствали на КСНС. Защото няма как да имат зелен сертификат и да се заразят и разболеят от вируса. Призовавам за най-тежки наказания над тези, които чрез фалшив и неверен документ е възможно да са застрашили здравето на други хора. И не дай Боже, на Нейното Превъзходителство губернатора на колонията, където често ходят!

Господин прокурор, обществото се раздира от съмнения. Има два избора - или са ваксинирани и сертифицирани и са защитени, или са с фалшив сертификат, защото знаем, че ваксинираните са безсмъртни. Отговорете на обществените очаквания.

Сертифицираните и ваксинирани болни - най-здравите болни!

Елена Гунчева

гражданка

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.