Добре де! Защо обиждате кравите, като наричате американците "кравари"?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dobre-de-zashto-obizhdate-kravite-kato-narichate-amerikancite-kravari/5890 SvobodnoSlovo.eu
Добре де! Защо обиждате кравите, като наричате американците "кравари"?

Добре де! Защо обиждате кравите, като наричате американците "кравари"?

Та нима в Тексас не живеят най-свободните хора на планетата и не са диамантеното копие срещу бюрократичния и мухлясъл вече Бял дом! Именно най-бедните и почти оскотели, озъбени и ограбени 48 милона американци са нашите истински партньори. Помислете.

Освен това, какъв щеше да бъде нашия живот без говеждите американски стекове, хубавата бира, свободния кон Харли-Дейвидсън, големите пищаци на каубойте в уестърните, хипарите, метал музиката, джаза и прочее? Скука братя.

А в детството ни какво беше - уестърн след уестърн по кината след това право в комунизма. Ами айде замислете се как така първи в целия СССР имахме предприятие за Кока-Кола, гледахме по кината АВВА и суперпродукцията "Коса", въртяхме всички филми на касети бетамакс и вехаес още преди да гледат американците, мечтаехме за Понтиак! Така ли беше?

Е..., дойдоха зомбитата от Белия дом и ни еваха мамата. Какво са виновни каубоите?

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.