Докога Румен Радев ще се прави на разсеян пред наглостта на Коце Костадинов в президентския кабинет?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dokoga-rumen-radev-shte-se-pravi-na-razseyan-pred-naglostta-na-koce-kostadinov-v-prezidentskiya-kabinet/5810 SvobodnoSlovo.eu
Докога Румен Радев ще се прави на разсеян пред наглостта на Коце Костадинов в президентския кабинет?

В петък, 14-и януари, в „ЕвроДикоФ“:

Един лъжец стана министър-председател на Велика Британия. Тази седмица той бе принуден да признае за ужасавящ свой гаф, свързан с пандемията. Това ли е краят му?

На този фон какво е общото между Марадона и Джокович? И още: Оказа ли се Джокович обикновен балкански шмекер? Какво показва подборката от факти на „ЕвроДикоФ“.

Още по темата от Швейцария - някогашната 3-та в световната ранглиста по тенис и без съмнение, първият български спортист-милионер Мануела Малеева. И още: Мануела беше сред учредителите на „Да, България!“ Какъв е погледът й към България сега?

Отличникът от пловдивската английска гимназия и отличник от Софийския университет „Св. Климент Охридски“ Сотир Цацаров май наскоро ще си подава оставката... Ще се окаже ли адвокат Хаджигенов прав, че новината гръмва днес, за да може утре ВСС да бламира утрешния избор на Галина Захарова за нов шеф на ВКС и по този начин „новият Лозан Панов“ да се казва Сотир Цацаров?

Интелигентните магистрати постъпват така. Но докога управляващите ще се ослушват за съдбата на неинтелигентните? Днес Институтът за пазарна икономика хвърли в лицето на Бойко Рашков ново предизвикателство: докога ще мълчи за „списъка на 38-те?“ Този път искането е по Закона за достъп до обществената информация.

Докога Румен Радев ще се прави на разсеян пред наглостта на Коце Костадинов в президентския кабинет? Защо РЗИ-София много широко си затвори очите пред очевидните нарушения на докараните с автобуси протестиращи? Как да бъдат озаптени арогантните депутати, които се движат без маски в пленарната зала. Коментар на адвоката по медицинско право Мария Шаркова.

Колкото и да не е за вярване, продължаваме един материал от вестник „Труд“ със заглавие „Лъжите на Булгаргаз“. И в този материал, и в петък в студиото ще бъде шефът на Българската газова асоциация Пламен Павлов.

През уикенда директори в „Булгаргаз“ бяха хиперактивни по телевизионните студиа. Но защо Николай Павлов се уплаши от среща със Стажанта? Вярно ли е, че една прекрасна госпожа е така да се каже... „газовата Мата Хари“?

Защо бизнесменът и визионер, който навремето въведе мобилните телефони в България Краси Стойчев е убеден, че „скъпият ток е нещо много добро за България“. Но, допълва Стойчев, има едно голямо „но“...

Наскоро авторът на ПИК Петър Христозов написа, че при „независимите журналисти, между които и Сашо Диков, всичко било само въпрос на кинти“. Как се оказа всъщност, че под името Петър Христозов се крие самият Недялко Недялков. И защо Стажанта даде интервю на ПИК?

Продължаваме темата за фамозните условия, на които трябваше да отговарят концертните рояли при конкурса за покупка от Софийската филхармония и от Пловдивската опера. И на които условия отговаряше само една фирма... От Виена - шефът на Филхарномията Найден Тодоров.

„ЕвроДикоФ“ - петък - 20 ч.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.