Е, ТЕ ТОВА Е СТАТУКВОТО

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/e-te-tova-e-statukvoto/5992 SvobodnoSlovo.eu
Е, ТЕ ТОВА Е СТАТУКВОТО

Досега се въздържах да критикувам остро БСП, защото България има нужда от силна лява партия. Само, че нещо не се получава. Назначението на Калоян Методиев - бивш шеф на кабинета на Президента Радев, който беше освободен и след това се посвети да критикува Президента, сега е назначен за началник на политическия кабинет на Нинова в качеството й на Министър на икономиката. Самият Методиев е бил шеф на младежкото СДС едно време, а Нинова учестваше в митинги на СДС и беше в кръга на седесарите, за да я назначат на 28 години в "Техноимпекс". Хайде, грешка на младостта, която е простима! Но сегашното поведение на БСП не мога да го разбера.

Разбиам единствено абстиненцията за власт. След толкова години се докопаха до властта и сега са по-големи светци и от папата. Стоят плътно изотзад на Кирил Петков и го насърчават в безумията, които прави. Крум Зарков, Явор Божанков и прочие остриета в БСП яростно защитават американският проект. Дори думичка не чух нито от Нинова, нито от Зарков, нито от самото БСП за намеренията за повече американски войски в България. Нищо не чух от тях за абсурдните мерки, дори ги подкрепят. Нищо не чух като коментар за подкупа за пенсионерите да ги ваксинират, а знаем, че те са основен електорат на БСП.

Знам, че не е лесно и там текат центробежни процеси. Но в случая е важна България, а те в момента й вредят, като участват в един американски проект, който ни унищожава.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.