ЕДИН РАЗПРОСТРАНЯВАЩ СЕ ФЕЙК - ПОСЛЕДЕН ПИСЪК НА АНТИВАКСЪРСКАТА МОДА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/edin-razprostranyavasht-se-feyk-posleden-pisak-na-antivaksarskata-moda/8032 SvobodnoSlovo.eu
ЕДИН РАЗПРОСТРАНЯВАЩ СЕ ФЕЙК - ПОСЛЕДЕН ПИСЪК НА АНТИВАКСЪРСКАТА МОДА

.

Фейкът е, че Карен Кингстен, бивша служителка на Pfizer, е предоставила неоспорим материал, че графенов оксид се съдържа във ваксините срещу COVID-19.

Да видим фейка срещу истината.

Това се твърди от определен "китайски патент под № CN112220919A „Рекомбинантна нановаксина срещу коронавирус с графенов оксид като носител“

https://patents.google.com/patent/CN112220919A/en

В този патент няма отношение към нито една ожт използваните ваксини. Той разглежда възможностите за такова приложение. Патенът още не е одобрен от патентното ведомство.

Патентът CN112220919A описва технологията на рекомбинантна нановаксина срещу коронавирус, където графенов оксид се използва като носител. Този патент в момента чака одобрение и няма нищо общо със съществуващите ваксини.

Графеновият оксид не е компонент на нито една от одобрените ваксини срещу COVID-19, от всички типове, включително иРНК от Pfizer / BioNTech и Moderna.

Т.е. засега това е САМО ЗАЯВКА ЗА ИДЕЯ.

Ще повторя: графеновият оксид е наноматериал, който има широк потенциал за приложение в биомедицината. Това съединение обаче не е компонент на нито една от ваксините срещу COVID-19

.

В шоуто на Stu Peterson

https://stewpeters.podbean.com/

самата Карен Кингстен обяви,

https://www.bitchute.com/video/y5YmWTN72F3F/?fbclid=IwAR2OY9VlbY_RviJzjNgN6q86ieQym8oRUiiLxR14Ls6O19K35n-MCmLpj6Y

че иРНК ваксините срещу COVID-19 съдържат графеновия оксид. Т.е. излъга

Резюме на лъжата й: ваксините съдържат не само пегилирани липидни наночастици, но и графен оксид, което прави вирусната част неуязвима. Твърди се, че производителите на ваксината умишлено укриват тази информация, но наличието на това „отровно вещество“ в препарата се доказва от определен „китайски патент“. (онзи, за който токуе.що прочетохте) Карън Кингстън също каза, че с помощта на графенов оксид във ваксините можете да създадете „интерфейс между човек и интернет“.

Резюме на свързани с това лъжи в мрежата:

. „Графенът може да провежда електричество. Когато графенът е положително зареден, той унищожава всичко, с което влиза в контакт. В момента частиците се зареждат неутрално. При активиране от електромагнитно поле са възможни повреди и смърт “

Шоуто и Карен Кингстен лъжат и за друго – за позиции на СЗО.

Лъжат, защото произведената от Шанхайския национален инженерно-изследователски център за нанотехнологии не е в списъка на препоръчаните спешни ваксини срещу COVID-19 от Световната здравна организация .

https://extranet.who.int/pqweb/sites/default/files/documents/Status_COVID_VAX_18May2021.pdf

Също така, тази ваксина не е в списъците с кандидат-ваксини срещу COVID-19, публикувани на уебсайта на СЗО, както се лъже в шоето.

https://cdn.who.int/media/docs/default-source/blue-print/16.07.2021_novel-covid-19-vaccine-tracker.xlsx.zip?sfvrsn=528adfcd_7&download=true

Карен Кингстен също твърди, че в допълнение към патента има и други данни, които потвърждават наличието на графенов оксид във ваксините. Тя споменава китайската компания Sinopeg, която участва в разработването на липидни наночастици, използвани във ваксините с тРНК. На уебсайта на компанията се посочва, че те също изследват структуриран графенов оксид (полиетилен гликол) за полимерни диелектрици. Карен Кингстен смята, че това показва, че тази технология е била използвана и при ваксините срещу COVID-19.

Наистина, Sinopeg участва в разработването на помощни средства за ваксина срещу тРНК .

https://www.sinopeg.com/covid-19-vaccine-excipients_c138

Споменатото проучване обаче няма нищо общо с COVID-19. В допълнение, документът е публикуван на 1 септември 2020 г. , тоест четири месеца след началото на изпитванията за ваксина с тРНК и дни след излъчването на шоуто.

Я виж ти, как шоуто и поканената „експертка” надничат в бъдещето. Баба Ванга пасти да яде!

.

Да видим и експертката по генетика и вирусология

В LinkedIn на Карен Кингстен

https://www.linkedin.com/in/karenkingstonkk

тя заявява, че е работила за Pfizer.

Това обаче няма нищо общо с производството на лекарства и ваксини. Тя е специалист по маркетинг. Връзката й с "Пфайзер" - търговски представител в Ню-Йорк. Карън Кингстън няма медицинско образование или висша степен в нито една област.

Карън Кингстън обаче е основала и ръководи компания за ПиАр и маркетинг Varitage

http://varitage.com/

Това става през 2007 г. Фирмата й е иновативна агенция за биотехнологичната и фармацевтичната индустрия.

Из представянето на компанията:

„Varitage е авангардна маркетингова и комуникационна агенция, специализирана в биотехнологичната индустрия.

Varitage използва същата CGI технология и опит, използвани от холивудските студия за производство, за създаване на кампании с висока визуална ангажираност и разпознаваемост на марката. Нашите експерти проектират и анимират биологични структури, медицински устройства, молекулярни реакции и други завладяващи изображения, които се използват в печатни, видео и цифрови медийни канали. В допълнение към CGI анимацията, Varitage предлага пълна гама от услуги за видео продукция.”

.

Като разбирам, фармацевтичните гиганти, с които години наред е работила по рекламата на продуктите им, са сключили договори за обслужване с др. агенции. И позицията на тяхната доскоро "експертка" веднага се преобръща в антиваксърска. Защото и това занимание се плаща на ПР агенциите.

.

Щастливо гледане и вярване на фейк - нещо като холувудска екшън продукция за пандемията и ваксините, представена под формата на „сериозна наука”.

*** Под предишния пост тежката тролска артилерия в лицето на някой си Филипов пусна три коментара с много наукообразни лъжи в тях. Дадох отговор на всички тях, а на последната му лъжа - тук заради обема й.

Григор Лилов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.