ЕКСКЛУЗИВНО : "Новите съседи" е подновен за цели нови 3 сезона!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ekskluzivno-novite-sasedi-e-podnoven-za-celi-novi-3-sezona/5679 SvobodnoSlovo.eu
ЕКСКЛУЗИВНО : "Новите съседи" е подновен за цели нови 3 сезона!

ЕКСКЛУЗИВНО : "Новите съседи" е подновен за цели нови 3 сезона! (ОБНОВЕНО)

Днес сценаристът Алберто Кабайеро официално съобщи, че любимата ни комедия е подновена за 13, 14 и 15-ти сезон, като снимките ще започнат през 2022-а на тринадесети сезон, 2023 на 14-ти сезон и през 2024 на 15-ти сезон!

Сценаристът обяви новината в профила си в Twitter, като разкри, че снимките на тринадесети сезон са предвидени за тази година, като вече са готови декорите, на които се строи новата сграда на жителите на Монтепинар.

Един от въпросите, който остана след края на дванадесети сезон е какво ще бъде бъдещето на обитателите на Монтепинар.

Действието ще се развива в нова сграда, както писахме и по-рано и ще има и нови и стари съседи след като продуцентската компания не постигна споразумение за подновяване договора със собственика на недвижимия имот, където се снимаше комедията. Продукцията трябваше да смени локацията, принуждавайки създателите му да търсят друго място, където да се снимат новите епизоди.

Самият продуцент Алберто Кабайеро току-що потвърди промените, които ще бъдат добавени към сериала, като уточни, че „те строят нова сграда“ и по този начин приключват етапа, започнал в сградата Монтепинар. По този начин главните герои ще продължат историята си в нов, по-централен квартал, където ще преживяват повече приключения и пристигането на нови персонажи ще бъде още по-оправдано.

Facebook

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.