Ей, хора, вчера Борисов и Гешев обявиха война

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ey-hora-vchera-borisov-i-geshev-obyaviha-voyna/9510 SvobodnoSlovo.eu
Ей, хора, вчера Борисов и Гешев обявиха война

Очаквайте и развитие по казуса със заплахата на Борисов срещу бизнесмен, че жена му и децата му няма да разберат че ядат неговото месо ?!?!?! Показания, свидетели.

Прокуратурата действа превантивно срещу МВР, очаква се да атакуват и министрите Рашков, Василев, Петков, на първо време чрез подчинени и назначения.

Освен да скрият Борисов и Пеевски, целта е да се дестабилизира обстановката в България преди изборите, така че ГЕРБ да обясни загубата си с фалшификации и провал на машинния вот, ерго на президента Радев и на протестърите.

Ей, хора, вчера Борисов и Гешев обявиха война. Който разбрал, разбрал. Той не може да допусне да не се върне на власт, защото е пазителя на модела.

Задкулисието пусна резервни варианти на новия Борисов - един от тях е Кубрат, за това медиите започнаха да го отразяват като ранния Борисов - отишъл да открива градинка, празник, остава да прерязва лента. Но не може да бъде включен в играта веднага, трябва му време. Пък и му трябва победа преди да влезе в политиката.

Утре на площадите. Трябва да се блокира прокуратурата и Борисов, който естествено ще се скрие.

Илиан Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.