Геополитическият ред се променя. И България ще бъде мощно засегната

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/geopoliticheskiyat-red-se-promenya-i-balgariya-shte-bade-moshtno-zasegnata/5711 SvobodnoSlovo.eu
Геополитическият ред се променя. И България ще бъде мощно засегната

Активно вървят процесите в света. Много активно се движи промяна, радвам се, че вече се чуват гласове и от експертните публично обществени нива, че нещо различно се случва. Та да не изглеждам като селския идиот.

След като доказах, че има резултат от няколкогодишния опит да бъде закрито НАТО, сега идва ред да разсъждавам какви ще са последиците. А те са огромни! И ще ни засегнат пряко и то много дълбоко, което е отлична новина за мен.

Ще се разбие 30 годишното антикомунистическо българско статукво, което е свързано със Запада и което докара България до под историческото и дъно. Не забравяйте, че освен физически загуби, каквито сме преживявали в други исторически периоди, има и дипломатически, икономически и обществени загуби с огромно значение и ние в момента преживяваме най-ниската си точка по линия на всички аспекти - физическа загуба, икономическа безпрецедентна загуба, морална, духовна и културна загуба, която аз определям като 4-тата национална катастрофа. Това е резултатът от Прехода и управлението на силите, които у нас се наричат напълно погрешно демократични.

България ще преживее такъв мащабен катарзис, какъвто не помни в историята си! Какви ще са резултатите, сега не мога да говоря. Но идва. Само едно уточнение. Няма друг случай в нашата история, в който една власт - евро атлантическата западнофилска обществена властова матрица - да унищожи до основи развита държава!

Вместо да я подобри, ремонтира и запази доброто, като промени злото, тези хора под давлението на ДД от САЩ за 30 години ликвидираха и държавата и са на път да ликвидират физически народа. Но така бе става и сега ще преживеем бавното, поетапно, но необратимо обръщане на палачинката.

Запишете си - В БЪЛГАРИЯ ИДВА ОБРЪЩАНЕ НА ЗАПАДНОФИЛСКИЯ КУРС ЗАВИНАГИ!!! Никога повече тези западнофилски сили у нас няма да имат такава власт.

По въпроса с Македония няма какво да се каже. Това, което се случва, е измислена реалност. Аз казах най-важното, по този начин, изпълнявайки повелите на ДД за признаване на Македония за друг народ, език и култура, фактически българското правителство на Кирил и стоящият ментор Румен узаконяват политиката на Йосиф Висарионович Сталин по въпроса. За мен това не е проблем, защото нямам никакъв конфликт със Сталин, освен това съм наясно защо съдбата на областта Македония е такава. Но това би трябвало да е проблем именно за 30-ГОДИШНАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" ОТ ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ ДО БОЙКО БОРИСОВ!

Гръмовно мълчание по въпроса!

Освен НАТО съвсем скоро ще се разпадне и ЕС. България я чакат трудни години, в които ще трябва да реализира изход от това проевропейско и проамериканско статукво. Като казвам трудни години, говоря не за нещо страшно, а за нещо сериозно, което може да стане много добре и да се мине много добре, но трябва зряло и разумно управление. Лосттът на властта у нас трябва да бъде взет от ръцете на глобалистите и предаден в ръцете на национално обвързани хора, които знаят пътя на България. А той е в сферата на влияние на Русия на Балканите и в Източна Европа. Много е вероятно да има и още аспекти нашето бъдеще. И тук искам да кажа открито и безапелационно, ако имат уши хората, са чуят.

Решението за преминаване на България в руската сфера отново е взето и е взето от АМЕРИКАНСКАТА ГЛОБАЛНА ПОЛИТИКА. Тази мисъл се прояви при Тръмп, но Байдън я прилага. Засега тайно. Но ви уверявам, че има всички симптоми за това решение, което е Ялта 2. Така че не разчитайте, че Америка ще продължи да ни управлява, че Мустафа ще продължи това, което сега прави. Америка ще се разпадне, цялата и структура ще претърпи изменение. На какво ще разчитат нашите "демократи" там?

Геополитическият ред се променя.

И България ще бъде мощно засегната.

Много се надявам, че Кирчо няма да посети Турция!

Че не ми се мисли какво ще трябва да признаем на турците и в историята ни, ако се базираме на "политиката" му в Македония.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.