Гласувайте за личности. Независимо в коя партийна листа са. Само да не са в листите на ПП, които досъсипаха България

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/glasuvayte-za-lichnosti-nezavisimo-v-koya-partiyna-lista-sa-samo-da-ne-sa-v-listite-na-pp-koito-dosasipaha-balgariya/132374 SvobodnoSlovo.eu
Гласувайте за личности. Независимо в коя партийна листа са. Само да не са в листите на ПП, които досъсипаха България

Навлизаме в нова предизборна кампания. Нова, в която не се вижда и чува нищо ново. Но се забелязва неистово желание от втръсналите на електората всички досадни индивиди, които се стараят да се рециклират отново и да попаднат на старите си "работни" места. Забележете!

От медиите се леят същите малоумни клишета от същите индивиди за "демокрация", "достойни кандидати", "спасители на българския народ", които ще "служат безкористно" на българския пипъл. Няма мисъл. Няма работещи идеи. Има желание отново да се пробута стока с изтекъл срок на годност, некачествен човешки материал, който да ни спасява и лично да се облагодетелства. Гласувайте само за нови лица.

Гласувайте за личности. Независимо в коя партийна листа са. Само да не са в листите на ПП, които досъсипаха България. Гласувайте всички. По този начин ще вдигнете "цената" /в гласове/ на всеки един влязъл в НС или ЕП депутат!

Боян Чуков

3 Коментара

Мирмидон

преди 1 седмица

Абсолютно вярно

Коментирай

Избирател

преди 1 седмица

Като гледам ГРОБ, ДПС, БСП, ИТН и Хайдутите-Възрожденци, там толкова пълно с нови личности, не знам за кого по-напред да гласувам. А като гледам стотиците други извънпарлааментарни партии от по 3 човека плюс роднините, и там пълно с нови личности. Избор да искаш, направо си е проблем.

Коментирай

Боги

преди 1 седмица

Избирателю, докога ще пришивате Възраждане към управляващата клика? Спрете се с упражненията по интригантство! Ще гласувам за Петър Волгин и партия Възраждане.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.