ГЛАВОРЕЗИТЕ ОТ „МИРОТВОРЕЦ“ - С НОБЕЛ ЗА МИР!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/glavorezite-ot-mirotvorec-s-nobel-za-mir/113498 SvobodnoSlovo.eu
ГЛАВОРЕЗИТЕ ОТ „МИРОТВОРЕЦ“ -  С НОБЕЛ ЗА МИР!

 

Главорезите от „Миротворец“, които сами се хвалят кои „Врагове на Украйна“ са нарочили за ликвидиране и кои вече са успели да ликвидират!

Щях да река „на чиято съвест лежат“, ама отде да им дойде идеята за тази базова човешка ценност „СЪВЕСТ“!

„Миротворец“ е украински сайт с база данни за лица, които Украйна счита за врагове на страната. Официално се нарича "Изследователски център за признаци на престъпления против националната сигурност, мира, човешката сигурност и международни правов ред на Украйна".

 

„Сред най-скорошните случаи са убийствата край Москва и в Санкт-Петербург на също развивалите медийна дейност руснаци Дария Дугина и Владлен Татарски.“

(Интернет)

Главорезите от „Миротворец“ наричат себе си „МИРОТВОРЦИ“!

Но какво да се учудваме, когато целият западен „СВОБОДЕН СВЯТ“ нарича предоставянето и стоварването в грамадни количества на оръжия на Украйна „борба за мир“, „инициатива за мир“ и.т.н.

Войната е мир, оръжието е мир, разрушенията са мир, осакатяванията са мир и смъртта е живот - по всяка вероятност!

Важното е да страдат руснаците – и украинците наред с тях!

Шантав свят , сбъркан свят, улав свят - скопен от основни човешки ценности!

Християнски: „Не убивай!“

Будистки: „Не отнемай живот!“

И нашите тъпоглави папагали повтарят до втръсване и полуда лозунгите на Евроатлантическата партия, все въртящи се около основния лозунг на Оруел:

„Войната е мир!“

И сега „МИРОТВОРЦИТЕ“ заплашват да ликвидират физически - разбира се с най човеколюбиви и боголюбиви миротворчески цели - наши, не съвсем правилни, неевроатлантически журналисти, които имат нахалството да не се съгласяват с мейнстрийма и просто изказват собственото си мнение. (Ама моля ви се - как е възможно в днешните Евроатлантически времена да имаш собствено мнение!)

И държавата нехае, вместо категорично и решително да протестира и възроптае против намеренията на „Миротвореца“!

И да защити собствените си граждани от бруталните и хладнокръвни убийци!

Както са тръгнали нещата , никак няма да се учудя, ако утре главорезите от „Миротворец“ бъдат предложени за Нобелова награда за мир!

НИКОЛАЙ РИЗОВ

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.