Глобал-либералната мафия в БСП изобщо не е отслабена и си е жива и здрава

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/global-liberalnata-mafiya-v-bsp-izobshto-ne-e-otslabena-i-si-e-zhiva-i-zdrava/6608 SvobodnoSlovo.eu
Глобал-либералната мафия в БСП изобщо не е отслабена и си е жива и здрава

Свикването на парламента в петък е тотално неблагоприятно, ама кой ти гледа! Важното е, че изобщо го свиква. В момента единствената интрига е войната в БСП между глобалистките и бледите антиглобалистки сили, нищо друго. Всички други са превзети и поставени на място за въвеждане на глобалните програми. Ще видим Възраждане какво ще направи и как ще го направи.

Но важното е единствено в БСП.

През изминалата седмица се видя, че глобал-либералната мафия в БСП изобщо не е отслабена и си е жива и здрава. Видя се, че тя е свързана вече със силите на Иван Костов. Видя се, че добре забравени мутри от БСП са си живи и здрави и изпълзяха като по команда на светло и се устремиха към властта.

За Корнелия вече не знам какво да кажа!

Докато мълчи, я поставям на трупчета. Или ще излезе някой и ще каже истината и ще стане водач и лидер на истинска лява и антиглобална партия, или всички вкупом умират и ще се свърши тая мъка.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.