Господа, че да си бяхте сложили и нелепия слоган на Партията-майка "Ред в хаоса"

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/gospoda-che-da-si-byahte-slozhili-i-nelepiya-slogan-na-partiyata-mayka-red-v-haosa/8969 SvobodnoSlovo.eu
Господа, че да си бяхте сложили и нелепия слоган на Партията-майка "Ред в хаоса"

Случайно попаднах в мрежата на едно предизборно мероприятие на ГЕРБ - пресконференция на Камарата на строителите в България със знаменателното заглавие "Лъжите,, спекулациите и реалността за състоянието на строителния бранш".

Поводът са изнесените от г-жа Комитова - регионален министър, данни за злоупотреби. Не, всъщност не са злоупотреби, а НАГЪЛ ГРАБЕЖ. Да, ама не било доказано. Е, докато си имаме каскетура, няма да е доказано, даже може и да не се започне разследване.

Та, тези господа строителни бизнесмени, правеха нескопосани опити да си играят с думите на г-жа Комитова. Тя била твърдяла, че всички строители са крадци и измамници. Е, не го е твърдяла. Редовно гледах нейните участия, защото ми допадна разбираемия начин, по който обяснява схеми и схемички - а такива дал Бог. Та всички ние разбрахме как се плащат авансово милиарди за обекти, които все още нямат разрешение за строеж. Не е нужно да съм строителен инж. или архитект, за да зная, че това не може да стане. А парите са дадени. Защо ли?

И днес строителните господа доказаха с елементарните си манипулативни, но много евтини твърдения, че г-жа Комитова била казала незнамсикакво, че са групов член на ГЕРБ и пряко обслужват интересите на тази партия.

Господа, че да си бяхте сложили и нелепия слоган на Партията-майка "Ред в хаоса". Що се срамувате? Ясно е, че като сте папкали и сега са ви взели копанката, ще сте недоволни :)

Май често сте си пили питието с пуричка заедно с вожда си и сте "прихванали" от него елементаризма в мисленето. Е, "аз съм прост и вие сте прости и ще се разберем" вече е дълбоко погрешен поведенчески модел.

Цветеслава Гълъбова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.