И МАТЕМАТИКАТА НЕ Е ТОВА, КОЕТО БЕШЕ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/i-matematikata-ne-e-tova-koeto-beshe/7585 SvobodnoSlovo.eu
И МАТЕМАТИКАТА НЕ Е ТОВА, КОЕТО БЕШЕ

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Изумена съм. Де що математик има из територията, стана вирусолог и Касандра. Явно в изучаваните в университетите дисциплини по математика има предмети, свързани с окултното и вирусологията. Само така мога да си обясня напливът от математически врачки по медиите.

Този професор /да ме прощават заслужилите, ама професорите станаха повече от адвокатите в България/, е поредният математик, който е решил колко ще се заразят и умрат от нас от ковидясване. Започвам да се чудя дали и няма някакво уравнение - примерно - пръскаш хората с вирус, изчисляваш върху колко от тях е попаднал, колко могат да заразят и излизаш по медиите с прогноза. Нормалните зарази всъщност не са толкова предвидими, дори от опитни вирусолози.

Защото например как великият професор - математик, врачка и вирусолог, изказал се по темата, ще обясни как миналата година над 200 дена бяхме хиляди на половин педя разстояние едни от други, без маски и никой не се зарази? Загадка и мистерия, аааа?

Започва да ми писва от хабилитирани врачки. Не само не им вярвам, но и съм сигурна, че извършват престъпление и всяват паника в хората и бизнеса. Още миналата година според един друг професор, трябваше яко да сме измрели. За негова мъка не измряхме. Ядец! И ся кво прайм!?!

Време е наистина прокуратурата да се заеме с такива, които си говорят глупости в национален ефир и плашат хората. Разбирам, че трябва да усвоите едни пари, ама и ние не ядем доматите с колците!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.