И ОТНОВО ЗА ВАЖНИТЕ НЕЩА.....

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/i-otnovo-za-vazhnite-neshta/9914 SvobodnoSlovo.eu
И ОТНОВО ЗА ВАЖНИТЕ НЕЩА.....

Просто шеметен фарс.....Народът си се радва, че Борисов си тръгва, тръпне в очакване на служебното правителство и между две ракии коментира качествата и недостатъците на политиците, които дефилират по медиите. С надежда да дойде някой да го оправи.

Национална доктрина България няма. Нормално за колония и васална държава. Ние нямаме национални идеали, програма и бъдеще. Имаме само продажни политици, колониална администрация и народ, който се лута объркан и заблуден в геополитиката.

Мантрите "ЕС и НАТО" се налагат все по-силно, дотам, че да ги отричаш,, става табу. Нещо като хол...ста - а си поставил под съмнение, а са те заклеймили вовеки веков. Без аргументи и разум. Табу!!!

Като се замисля, последните 15 години, че и повече, до властта не се допускат политици и партии, които отричат "великите" европейски и еврогейски ценности. Народът започва да вярва, че няма начин да се измъкнем от мъртвата хватка на подчинението и колониалната зависимост. И дори приема за нормално България да защитава чужди интереси, а не своите, а всяко политическо действие да се съгласува с Козяк.

Отново предстоят избори. И важните неща, отново да припомня, които са от значение за бъдещето на България, са:

- Дали да продължим с ЕС и НАТО? Народът ни не е давал съгласие за присъединяването ни към организациите, техните ценности не са наши ценности, а откакто влязохме в тях, нищо добро не сме видели, а България затъва все повече.

- Дали да продължаваме да обслужваме интересите на САЩ, дори те да противоречат на нашите? Дали да се борим за независимостта си и да провеждаме самостоятелна политика, или да се оставим на течението и да приключим с една тринадесетвековна държава сега?

- Дали да продължаваме с геополитическата истерия за пЛандемията, или да проявим здрав разум и да се противопоставим на безумието. Вирус има, но медицинските експерименти с хора не е начинът да се справим с него, а за парцалите на устата няма да коментирам.

- Дали националното ни законодателство трябва да е СЛЕД международните договори и актове, или ние да определяме сами правото си?

- Дали да имаме армия, способна да ни защити и да се съюзяваме с други държави с оглед нашите интереси, или да позволим на чужди държави да ползват небето и земята ни за своите военни цели?

- Дали да продължаваме да търпим безплатно четиритте американски военни бази в България или да им кажем да си ходят от другата страна на планетата? Или поне да си плащат?

- Дали демокрацията и толерантността не са вредни, когато трябва да се справиш с престъпността, корупцията и националното предателство?

- Дали да защитаваме традиционното семейство, ценности и култура, или да позволим правата на малцинството да надделеят над правата на мнозинството?

Едни такива въпроси ми се въртят.....всъщност не виждам никой от управляващите политици дори да повдига въпросите. И си мисля, че ненапразно всеки, който е влязъл досега в Парламента, е минал първо на одобрение през Козяк.....

Мирните и нежни революции доведоха до прайдове, национални предатели и колониална зависимост. За свободата и Родината се воюва всеки ден. Битката със злото се води ежесекундно. Когато насреща си имаме враг, който се прави на загрижен за нас и на наш приятел, не трябва да допускаме лицемерието и лъжата да ни попречат да направим най-правилното за Родината си.

Българският народ не е узрял да разбере истински важните неща за България. Обсебен от грижата за оцеляване, от отричането на реалността, от пропагандата по медиите, забравя същността на проблема. И е неспособен на съпротива, докато бавно го варят....

А всъщност, има и много по-ценни неща от живота. И това е България!!!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.