Идеята на тоталната атака срещу Гешев е той да остане "без политически кислород"

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ideyata-na-totalnata-ataka-sreshtu-geshev-e-toy-da-ostane-bez-politicheski-kislorod/8772 SvobodnoSlovo.eu
Идеята на тоталната атака срещу Гешев е той да остане "без политически кислород"

Както писах преди два месеца Гешев е пътник. Не защото не познавам юридическата страна на въпроса и не знам, че е невъзможно, а защото той е тапа на бутилката на промяната, в която налягането е прекалено голямо за да издържи.

Чест прави на президента Радев че открито се позиционира за оставката, която Рашков и Янаки Стоилов поискаха.

Това че ДБ и ИМВ отдавна я искат, само поставя този въпрос ребром като червена линия в новия Парламент. БСП ще подкрепят оставката му, въпреки Нинова защото тя в момента е легнала ниско долу.

Остават двете партии на статуквото ГЕРБ и ДПС.

На този фон ИТН с легалистките им колебания, са откровено смешни. Става въпрос за политическа позиция, не за правен анализ.

И Цацаров е пътник, и Специализираните съд и прокуратури.

Идеята на тоталната атака срещу Гешев е той да остане "без политически кислород", да се повиши рязко цената на неговата подкрепа от ВСС на принципа - ако го подкрепяте, заминавате и вие.

И така повишавайки налягането на фона на неговата тотална неадекватност и провал в изпълнение на задълженията му, дори престъпления, да се извадят истинските доказателства за неговите престъпления.

И ..... тогава и ВСС няма да може да го опази, защото нещата ще минат в друго измерение.

Между другото един от начините да бъдем сигурни, че съдебната реформа ще бъде доведена до края е тя да бъде поверена на ярка реформаторска фигура.

Илиан Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.