Има председатател на НС и бъдещ премиер които говорят чужди езици! О, чудеса!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ima-predsedatatel-na-ns-i-badesht-premier-koito-govoryat-chuzhdi-ezici-o-chudesa/6502 SvobodnoSlovo.eu
Има председатател на НС и бъдещ премиер които говорят чужди езици! О, чудеса!

Новите лица със заявки за промяна изглеждат добре в парламента, в смисъл цивилизовано. Облечени са добре, усмихват се, не проявяват вербална агресия, уравновесени са, изглеждат като от друга планета в сравнение със сбиротока от тежка селяндурщина, простащина, агресия и некомпетентност, цапаща НС много дълго време.

Изглеждат добре в сравнение с чалго-мадоните на герб, които се появяват в парламента като на модно ревю в чалготека. Тежката селяндурщина на небръснати и гологлави батки отстъпи място на нормалния облик. Скъсаните дънки и парцаливите дрехи, слава богу, не се виждат. Парцаливите физиономии с кървясали погледи от препиване, не задават дневния ред.

Има председатател на НС и бъдещ премиер които говорят чужди езици! О, чудеса! Вече няма да берем срама на мучащите неграмотни селяндури по международни форуми!

Въобще бандитско-текезесарския облик на парламента вече не е така натрапващ се и това дава някаква надежда -- че България е по-различна от натрапения й имидж от мутрите!

Татяна Кристи

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.