Интригите на Борисов този път няма да успеят. Успяха навремето защото хората не го познаваха

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/intrigite-na-borisov-tozi-pat-nyama-da-uspeyat-uspyaha-navremeto-zashtoto-horata-ne-go-poznavaha/8675 SvobodnoSlovo.eu
Интригите на Борисов този път няма да успеят. Успяха навремето защото хората не го познаваха

Борисов днес почти направи Рашков редовен министър с изцепката си срещу него. Той е хитрец, но с къс хоризонт, липсва му стратегическо мислене. И го е страх.

Освен това е интригант, но селски. Не е за подценяване при все това. Подобна тактика използва след като стана главен секретар. За да овладее ситуацията сред ъндерграунда /заради което го направиха главен секретар/ и да отслаби противниците си сред подземния свят, които можеха да осветят миналото му, започна да пуска интриги сред босовете на мафията и последваха серия от показни убийства.

Мафиотите се уплашиха, че ако не слушкат ще дойде техния ред и притихнаха. Политици започнаха да обръщат внимание, някои дори да уважават до този момент смятания за "охранител" Борисов, а медиите да го хвалят.

Изчисти се терена и той остана Главен с "ореола" че може да овладее престъпността. Направиго дори "генерал" без да има право на това. Забравиха миналото му.

По същия начин сега насажда интриги и недоверие между партиите на протеста, за да направи невъзможно формирането на правителство. Обцесията му са Христо Иванов, ДБ и Мая Манолова. За тях измисли внушението, че те "ламтят" да станат министри. Схемата е проста - интригата трябва да ги постави в позиция на постоянно оправдание и отричане, постоянно да казват "не искаме", "не е вярно" и така наистина да не стигнат до министерски постове. Защото разбирате какво означава ако например Христо Иванов се заеме със съдебната реформа или министър от ДБ.

След това пуска интрига срещу БСП, срещу ИТН, срещу ДПС, всеки трябва да подозира всеки, ако успее да надгради подозрението с омраза, още по-добре. За да няма правителство.

Накрая идва и "падането за дузпа", Борисов като Никола Петков /омерзение, кощунство/. Този човек няма граници на наглостта - Никола Петков не е имал реална власт, бил е министър без портфейл след 9 септември, а съвременните аналози на Вишински са назначени от Борисов.

"Репресираният" дядо на Борисов е "уважен" от гневни войници и офицери от Първа българска армия, заради това че докато те са се биели и гинели по фронтове, дядото кмет, в тила, е задявал /да бъде меки/ жените им.

ГЕРБ от тук нататък ще бъде партия на комплексираните бивши, ни се водят, ни се карат.

Интригите на Борисов този път няма да успеят. Успяха навремето защото хората не го познаваха. Сега, няма шанс.

Горният пост е принципен и няма общо с опита на висш политик и масон от антуража на Борисов да ограничи чрез съдебно решение правото ми да критикувам политиката и поведението на елита на ГЕРБ. Не успяха докато бяха на власт, не успяха с репресии, няма да успеят и този път..

Илиан Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.