ИСТИНАТА ВИНАГИ Е БОДЛИВА И НЕУДОБНА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/istinata-vinagi-e-bodliva-i-neudobna/8613 SvobodnoSlovo.eu
ИСТИНАТА ВИНАГИ Е БОДЛИВА И НЕУДОБНА

Интересно ми е, когато критикувах Главната Мутра на Републиката, ме обвиняваха, че съм комунистка. Когато критикувам циркаджиите на Слави, ме обвиняват, че съм герберастка. Когато посочвам, че Мара Капон и Хаджимравин не са промяната, която сме търсили на площадите, ме обвиняват, че нищо не разбирам и съм против промените! Няма угодия!

Всъщност истината е винаги бодлива и неудобна! Аз не се вмествам в клишета и калъпи. Няма да припкам след някого, само защото го смятам за спасител и/или кумир. Няма да си трайкам, защото е наш кучи син. Моите позиции са принципни. Проверявам и вярвам на това, което пиша и за мен по-свято нещо от истината няма!

Нямам и намерение да се вписвам в представите на когото и да било. Аз следвам моя път. Следвам тези хора, които милеят за България и са готови да си сложат главите в торбата заради нея, образно казано. Вярвам на тези, които са се доказали във времето като родолюбиви и мислещи. Вярвам на смелите, вярвам на разумните, вярвам на единаците, които знаят, че вървят срещу стадото и са готови да понесат овчите крясъци!

Вярвам на истината и на себе си. Понякога това може да е неудобно на тези, които вярваха, че сляпо ще им вярвам, въпреки, че се отклониха от пътя! Аз не прощавам само едно - предателството към България! В момента, в който те отидоха на Козяк, моята подкрепа я загубиха.

Продължавам с тези, които не се предават и не се продават! Кой разбрал - разбрал!

Да живее България! Това е истината!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.