ИТН не могат да овладеят ситуацията и се държат като разсърдени деца

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/itn-ne-mogat-da-ovladeyat-situaciyata-i-se-darzhat-kato-razsardeni-deca/8779 SvobodnoSlovo.eu
ИТН не могат да овладеят ситуацията и се държат като разсърдени деца

Направо към същественото. ИТН не могат да овладеят ситуацията и се държат като разсърдени деца. Не съзнават, че имат отговорности, към избиратели, към страна, дори към себе си. Не е важно само какви си ангажиментите им към задкулисието, а какви са към тях самите.

Няма да ги спасят опитите на Иво Сиромахов да се надсмива над Слави, защото ако се провалят заминава и шоуто им. И Куку бенд и целия екип. Не разбират, че тези консултации и опитите за взаимодействие с другите партии не са признак на слабост или каприз, а начин за собственото им спасение., защото очевидно не могат да понесат сами огромния товар на публичното управление.

И не, няма да се радвам ако се провалят, защото за играчите на задкулисието това ще бъде поредния смъртен случаи с лабораторни свинчета, но за мен и за България е пропуснато време за промяна и допълнителен живот за паразитите в развитието ни.

Те си мислят, че има някакво надиграване между партиите на протеста и не могат да си позволят да не изглежда компромисни, да не са мачовци.

Колкото и да им е неприятно трябва да разберат че всички партии от протеста /от там ИТН черпят енергия и легитимност/ са взаимозависими, като най-уязвими в това отношение са именно от ИТН ,защото те са отпред, с най-много гласове, и най-голяма отговорност. Демократична България също е зависима от взаимодействието с ИТН и ИМВ, но няма съпоставима отговорност. Дори, ако бяха егоисти, могат да пасуват, защото ще спечелят ако се държат хладнокръвно и на фона на ирационалните действия на ИТН изпъкнат като сериозна, държавническа, отговорна алтернатива.

И тук стигаме до важното в този пост. ИТН си мислят, че като представят кабинет и другите не ахнат и не го подкрепят /варианта без консултации и съгласувани платформи/, ще притиснат ДБ като не им позволят да реализират мандат /президентът този път може да го връчи защото е ясно че БСП няма да се справи/.

Действайки на принципа - ако ние не можем, никой друг не може ще съсипе ИТН, тъй като хората нямат време да чакат съзряването им като политици. И ще ги изметат.

Пак казвам при следващи избори ИТН има да губи много повече. Ако не могат да си включат разума си, да си включат поне инстинкта за самосъхранение. Не е сложно.

Илиян Василев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.