ИЗГУБЕНИ В ДИВИЯ ИЗТОК....

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/izgubeni-v-diviya-iztok/9885 SvobodnoSlovo.eu
ИЗГУБЕНИ В ДИВИЯ ИЗТОК....

 

Евроатлантическият либерал в мен трепна притеснено при новината, че конвой на НАТО се изгубил ....по пътищата в България! Не моЗе да бъде! Ама как може! НАТО с космическите сателити, най-нова и модерна технология и обучени военни кадри, да се загуби като селско пиянде по междуселските пътища!!! Резил, бе, резил, ви казвам! Мисля, че Путин е виновен. Няма как да не е виновен и да не се вижда дългата ръка на Москва в тая работа. Щот те - нашите еврогейски съюзници, са дъ бест ъв дъ бест! Нъл тъй?!?

Щат Булгаристан към верните колонии на САЩ е малка държава, както ни убеждават нашите политици, за да се оправдаят, че са се навели в поза партер и общо взето, обслужват краварите. Та въпросът ми е как са успели брилянтните офицери от НАТО да се загубят в земя, колкото една човешка длан. Ако бях цинична, щях да каже, че все едно задните си части с две ръце да не могат да намерят!

И пак кат една верна съюзничка на краварите започвам да се притеснявам. Ами ако тръгнат към Русия, или пък, сакън, към Сибир??! Че там колко възможности има да се загубят, бедна ми е фантазията. Току-виж тръгнали да завладяват Москвето, пък се оказали в Мумбай! Или по-лошо - при Навални в Сибир!

Другото, което евроатлантическият ми уклон, когато го има, не разбира е, защо трябва да правят военни учения над Пловдив и то през нощта. То, майните, сме си чешити и явно дразним някои, ама чак да пратят армията на НАТО да ни строява, ми се вижда прекалено. Но пък да не бъда строга, може и да са се загубили.....

Признавам, че армията на НАТО и САЩ покрива най-високите либерастки и евроджендърски мои изисквания. Особено след като Бай Дърт Педро Фил разреши нежни души да служат в армията и да се бракосъчетават /тук се просълзявам от умиление и радост за амбриажите, които най-накрая намериха своето място/. Гледайки лицата от 32-рия пол, облечени във военни генералски костюми и пагони, как обсъждат поредните военни действия на НАТО, започвам да се чувствам много сигурна и защитена.

Признавам, че нищо не разбирам от военно дело, ама да пуснат гуглето мапс! Току-виж стигнат до дестинацията! Успех, храбри амбриажи, ураааааа!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.