ИЗВЪРШВАТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/izvarshvate-prestaplenie/7616 SvobodnoSlovo.eu
ИЗВЪРШВАТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

От информация от медиите разбирам, че 10 % от починалите от ковид са ваксинирани точно срещу ковида. Ами сега? Останалите починали са здрави и прави хора на по 70-80 и дори 90 години. Странно е защо никой официално не задава въпроса за какво са тези ваксини и каква е всъщност тяхната ефективност? Какво съдържат, явно няма да научим.

Медицинските експерименти с хора вече стават ежедневие и заплаха за нормалния живот. Само за десет месеца хора се ваксинираха по три пъти за предпазване от ковид. Както се вижда, файда няма. Или както се майтапят някой, ако не се бяха ваксинирали, починалите още по-зле щяха да бъдат! Съжалявам за черния хумор, но ми омръзна всеки ден държавата да дава пари да промотира медицинския фашизъм и да погазва грубо човешки и граждански права, заради това да е угодна на чуждите господари и да получи едни пари за усвояване.

Всъщност няма и информация колко ваксинирани срещу ковида са починали от други заболявания в кратък период след ваксинирането. Защото знам и за такива случаи. Близък почина от сърдечен проблем /какъвто нямаше преди това/ месец след ваксинирането. Може и да е съвпадение, но защо не се изследват тези неща? Защо не се правят аутопсии? Защо не се публикуват изследванията и статистиката? Може би защото лекарите получават пари за всеки регистриран ковидясал?!?

Измамата "ковидваксини и мерки" започва да става много прозрачна. Колкото певече политиците напират да ни ограничават и ваксинират, толкова повече лъсва тяхната зависимост и желание за контрол. Всъщност този път залогът е живота ни и здравето ни!

Политици, които уж отричаха мерките, се обърнаха на 180 градуса и сега ги подкрепят. Ваксинирани само могат да подкрепят и издигането на кандидатурата на Радев довечера. Или с отрицателен тест. И това е същият човек, който миналата година минаваше да се ръкува с хората!!! Явно интересът е голям!

Крайно време е да се постави на обществено обсъждане въпросът с медицинските експерименти и нарушаването на гражданските права. Както и човешките, например правото на живот и здраве!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.