Извинявам се за следващите редове

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/izvinyavam-se-za-sledvashtite-redove/5741 SvobodnoSlovo.eu
Извинявам се за следващите редове

Извинявам се за следващите редове.

След като разбрах, че Цацаров официално е поискал Гешев да му осъществи проверка, се сетих за историята на папа Йоан VIII. Този папа имал успешна кариера във Ватикана през 13 в., обаче изведнъж забременял, че даже и родил по време на папско шествие. След като го убили с камъни, установили, че това не било Йоан, а Йохана.

Знам, че историята звучи кошмарно, но изобщо не си я измислям. Всъщност след тази драма във Ватикана ползват един специален трон с дупка отдолу.

Идеята е като избират папа, да проверяват избрания папа като го карат да седне. Ако всичко е както трябва, проверяващият трябва да извика „Duos habet et bene pendentes!“, т.е. Има два и висят добре!

В тази връзка – апелирам към Външно да помолим музея във Ватикана да ни преотстъпят този трон, за да може Гешев да провери Цацаров.

Благодаря предварително.

Радослав Бимбалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.