КЪДЕ Е СЛАВИ ТРИФОНОВ?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kade-e-slavi-trifonov/10244 SvobodnoSlovo.eu
КЪДЕ Е СЛАВИ ТРИФОНОВ?

Ами няма го ... Няма го дори виртуално! Бил болен?!

Днес ГЕРБ-СДС ще върнат мандата и кво?

"Има такъв народ" при които отива следващия мандат от парламентарната трибуна правят политически декларации като реплики в рамките на 2-3 минути ...

Продължават да мълчат, да се правят на тайнствени, но това не е политика, а тъпа стратегия и тактика!

Къде са им експертите във всички области които Трифонов представи по кабеларката си, къде им са дебатите освен тъпотиите на онзи хаджи Тошко Йорданов? Няма такива освен откровените им намеци, че ще има нови избори?

Къде са им предизборните обещания след като откровено казват, че май няма да правят правителство след заявките на всички политически партии,че ще ги подкрепят освен тези от ГЕРБ-СДС?

Къде са им промените които обещаха предизборно? Няма ги и няма да ги има! Ако ПП"Има такъв народ" не съставят правителство и върнат мандата, излиза, че "Няма такъв народ", групата им е пълна с шоумени, сценаристи и други позьори ...

Ако се отиде на нови избори заради ПП "Има такъв народ", Трифонов и неговите палячовци няма да минат 4% бариера!

Не се ли сещате, че тези които ви направиха втора политическа сила ще се разочароват и отвратят от неясната ви, потайна, страхлива и непоследователна политика?

Тъжно и жалко ще бъде, ако върнете мандата! Точка.

Кирил Стаменов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.