"Как се намира цаката на човек в България - като поръчаш доклад срещу него

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kak-se-namira-cakata-na-chovek-v-balgariya-kato-porachash-doklad-sreshtu-nego/122657 SvobodnoSlovo.eu
"Как се намира цаката на човек в България - като поръчаш доклад срещу него

"Как се намира цаката на човек в България - като поръчаш доклад срещу него. Такива поръчкови доклади много сме виждали...В България за всяка публична личност има доклад" 

Делян Добрев, ГЕРБ

***

Дали не е самопризнание за управленски подход?

Не, че няма поръчкови доклади, но и това е част от сриването на доверието в институциите и регулаторите. Все пак има

"регулатори - бухалки" от времето на герб. Чували сме и как Борисов нарежда този и онзи да бъдат изчистени.

Миролюба Бенатова

3 Коментара

Червената шапчица

преди 4 месеца

Днес в Абу Даби пристигна руския президент Владимир Путин, където ще проведе преговори с президента на ОАЕ Мохамед бин Зайед ал Нахаян. --- Жалко е да се опитвате да правите внушения. Защо не пишете как го посрещат. Улиците са украсени с руски знамена, а в небето самолети оставят дири от бяло синьо и червено над целия град. Не само нямат намерение да го арестуват , а го посрещат като цар. Само ние ли сме толкова заблудени.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

След края на програмата си в Абу Даби руският президент ще замине по-късно днес за Рияд. Там са планирани преговори с престолонаследника и председател на съвета на министрите на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман.

Коментирай

petar.gerov

преди 4 месеца

Доклад или журналистическа поръчка, майсторка на която е ........г...жата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.