Какви хубави държави си направиха другите народи - чисти, приятни и удобни

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kakvi-hubavi-darzhavi-si-napraviha-drugite-narodi-chisti-priyatni-i-udobni/9552 SvobodnoSlovo.eu
Какви хубави държави си направиха другите народи - чисти, приятни и удобни

Какви хубави държави си направиха другите народи - чисти, приятни и удобни.

Свързани по безкрайно много начини с целия останал свят. Природата им природа - неизсечена, реките им кристално чисти, а всичко друго подредено за удобство на гражданите

Дори държавите от бившия социалистически лагер надминаха по горните параметри България и се намират на светлинни години пред нас. Ние се въртим в кръг, политиците ни създават всички условия да бъдем ограбени по всевъзможни начини и накрая унизени! Никой няма намерение да върши съществени дела в полза на всички, които все още искаме да бъдем българи. Не зная още колко ще издържим, но аз го правя почти в безсъзнание и много страдам, че го правя. Ужасяващо е.

Наистина ли не разбирате какво ни случва? Едни 300 простака-тарикати ни разиграват като маймуни и още 3000 боклука им пригласят. 7 милиона невинни жертви! Това е цялото зло, което може да приключи за часове. И трябва да приключи, защото нямаме друг път.

Омръзнаха ми празните приказки на политическите червеи. Наистина ми писнаха тия.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.