КОЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ЯСНО

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/koe-vse-oshte-ne-e-yasno/6642 SvobodnoSlovo.eu
КОЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ЯСНО

Продължава да е валиден нормалният и описан в учебниците подход за контрол на инфекциозни заболявания - идентифициране на болни и заразоносители, като и пътищата на разпространение, локализиране на огнищата на инфекция и ограничаване на разпространението и чрез карантиниране на горните 2 групи, дезинфекция и имунизация с ваксини, които създават траен имунитет, а не чрез генна терапия предизвикваща краткосрочен имунен отговор с неясен дългосточен ефект или чрез заключване и тормоз на здравите.

Две години прилаганите мерки, като PCR тестове, частични и пълни локдауни, маски, N на брой бустерни дози ваксини и "зелени сертификати" не изкорениха т.нар. пандемия. Значи някъде има грешка и трябва спешно да се направи научна, не политическа оценка, на въздействието на подхода, на мерките и на приоритетите, към които се насочват наличните ресурси.

Ако изобщо целта е да преборваме нещо, което беше наречено COVID.

https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fbbc.in%2F3nPQxxu&h=AT05sauZ3dZh7rOz-O5v_oM5zdYTabK0cMHghMWZ6plRjvwWmiINdvm8VfxwrbztJUom1Fyre9_ZOuxkR-kZyM89BtMI2qPtZj0Jy4a2LcaenzWByyDNvvFMkxd_K3WkJw

Антония Първанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.