КОГАТО СИ ОПЛЕТЕН В КЪЛЧИЩА.....

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kogato-si-opleten-v-kalchishta/8672 SvobodnoSlovo.eu
КОГАТО СИ ОПЛЕТЕН В КЪЛЧИЩА.....

Днес "Няма такъв народ и държава" ще се срещат с ДПС да обсъждат "политиките" /каквото и да означава това според тях/. Както видяхме или по-скоро както ни казаха, с другите намерили общи идеи и приоритети. Дайте да дадем, другари, както се казва! Обаче нито едно име не изплува на хоризонта. Да смятаме, че не са се обсъждали имена и всеки да се е опитал да продаде подкрепата си за бъдещо правителство, означава, да сме много тъпи. Естествено, са се обсъждали. Въпросът е дали имената са толкова неудобни, че да не искат отсега да ни ги кажат, или чакат окончателната дума на ДПС за тях?

В предишния, също толкова нефелен парламент, НТНД отказаха да преговарят с партии на статуквото. Сега отказват само с ГЕРБ-седерастите. Тоест - ситуацията е всички срещу ГЕРБ, па макар и с ДПС! Интересно! И ми е интересно какви точно общи политики ще търсят с ДПС? ДПС е етническа партия, която работи срещу интересите на България. Карадайъ, председателят й, не признава България за родина. Та, Тошко, за какво точно ще говорите днес?

Факт е, че ДПС явно или тайно управлява последните 32 години. Факт е, че точно Доган разпределя голяма част от порциите. Факт е, че 99 % от българите не одобряват това. И щеше да е добре тези преговори да се водят публично, за да знаем договорките и ако утре ДПС подкрепят правителство на НТНТД, то каква цена ще платим всички ние....

Всъщност чудеса не очаква. Само мръсни договорки.....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.