Колкото и да се натискат от Герб вече никой не иска да се доближи до тях, за това им трябва инициативен комитет

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/kolkoto-i-da-se-natiskat-ot-gerb-veche-nikoy-ne-iska-da-se-doblizhi-do-tyah-za-tova-im-tryabva-iniciativen-komitet/7561 SvobodnoSlovo.eu
Колкото и да се натискат от Герб вече никой не иска да се доближи до тях, за това им трябва инициативен комитет

Днешните новини:

ИТН не желаят да им приписват два провалени парламента. И Петър Илиев не желае Етичната комисия да му казва, че е преписвал.

Волен пак е кандидат за президент и всички се почувствахме с 10 години по-млади.

От транспортното министерство не са поканили само Бог да спасява кораба на Яйлата, но това е защото Слави не им е дал номера му.

Днес се чувствам чудесно, понеже във Варненския общински съвет не мина нищо, даже и отстраняването на председателя, но мнозинството очевидно просто не се е разбрало кой ще го наследи.

Колкото и да се натискат от Герб вече никой не иска да се доближи до тях, за това им трябва инициативен комитет, чийто кандидат за президент да подкрепят. А можеше да издигнат Биков, който толкова се старае.

България е вързана с ето такова тънко въже и 3 дена не могат да донесат котви, защото Луна и Цвета Кирилова са нежни същества.

Да живей международното положение! :)

Стела Николова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.