КОНСПЕКТ ПО ПОЛИТИЧЕСКА ИДИОТИЯ, представен от Главатаря на ГЕРБопитеците на поредния извънреден мутринг на шайката:

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/konspekt-po-politicheska-idiotiya-predstaven-ot-glavatarya-na-gerbopitecite-na-poredniya-izvanreden-mutring-na-shaykata/5855 SvobodnoSlovo.eu
КОНСПЕКТ ПО ПОЛИТИЧЕСКА ИДИОТИЯ, представен от Главатаря на ГЕРБопитеците на поредния извънреден мутринг на шайката:

КОНСПЕКТ ПО ПОЛИТИЧЕСКА ИДИОТИЯ,

представен от Главатаря на ГЕРБопитеците на поредния извънреден мутринг на шайката:

"❌ Вчерашният КСНС беше абсолютно ненужен. Главната му цел беше да се покаже, че президентството е горната камара на парламента и че оттам се свеждат задачите на МС и на НС.

❗️Вчера президентът Румен Радев отне на премиера Кирил Петков всякаква възможност за маневри по темата с Република Северна Македония.

⁉️ Председателят на парламента Никола Минчев обезглави цялата държава.

📌 По нито една важна тема управляващите няма да могат да правят политики след като месеци наред не предприеха абсолютно никакви мерки срещу Ковид.

⚠️ Инфлацията в магазина вече е над 30% и няма никакви мерки от страна на правителството.‼️

През последните 7 месеци сме свидетели на безпрецедентно хаотично харчене на бюджета. Ние предадохме управлението през месец май с преизпълнение от 2,8 млрд. лева повече отколкото в предходната година. А само за месец декември правителството изхарчи рекордните 9 млрд. лв. без никий да разбере за какво. Това ще доведе до лоши последици за Бюджет 2022."

Всяка от шестте опорни точки на Главатаря е отрицание на самата себе си, т. е. лъжа в лъжата. Симптоматиката на състоянието, в което жвее този организъм, отдавна е минала критичната си точка, но организмът продължава да мърда и неуморно да разпръсква токсичните си измислици.

Заслужава си Главатаря да прочете изялението на дясната си ръка - Десислава Атанасова, която веднага след дългото заседание на КСНС изрази задоволство от резултатите на заседанието, е и приписа успехите на президента на управлението на Борисов 3.

Тия хора са толкова посредствени, че дори не могат да съгласуват интригантските си сплетни и спекулации!

Аман! Управлявахте 12 години, а това е половината от активния човешки живот! Срийте се в дупките и зайчарниците си, че не мога да ви гледам!

Любо КОЛЬОВСКИ

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.